fbpx
10.8 C
Stockholm
torsdag, oktober 22, 2020
Hem Nyheter Veckans Aktie - Redovisning

Veckans Aktie – Redovisning

Veckans Aktie uppdateras varje helg. Under redovisningen finns Redaktionens kommentarer om den senaste veckan.

Klicka på aktien i listan för att läsa hela analysen.

Aktie Kurs vid analys Senaste kurs Utveckling ATH
Ziccum 18.90 28.00 48.15% 34,40
Attana 1.176 1.68 42.86% 2,30
TerraNet 0.738 0.97 31.44% 1,140
Bublar 3.00 3.7 23.33% 3,885
LIDDS 13.20 14.80 12.12% 16,20
Front Ventures 2.32 2.560 10.34% 3,16
Investor 530.00 567.60 7.09% 589,4
Corline Biomedical 18.00 18.55 3.06% 21,1
ZignSec 21.50 21.88 1.77% 21,88
Dicot 1.455 1.450 -0.34% 2,58
Medivir 14.70 14.52 -1.22% 17,3
Prolight 2.605 2.545 -2.30% 2,85
Abelco 0.174 0.159 -8.62% 0,174
Index 8.05 7.31 -9.19% 9,38
QuickBit 11.85 10.6 -10.55% 12,46
Eurobattery Minerals 18.95 15.50 -18.21% 18,95
LightAir 4.85 3.11 -35.88% 4,92

 

Veckan Aktie – Portföljen

Redaktionen på Finanstid har en stor tillit till sina läsare och investerar därför 10 000 kr i varje veckans aktie som publiceras. Nedan redogör vi för den portföljen.

Investerat kapital         Nuvärde            Utveckling i %
170 070 SEK                   179 451 SEK       +5,51 %

___________________________________________

Vecka 42
Svagt bakåt för veckan och läs om bolaget som fick Leif GW att öppna plånboken

Förra veckans aktie Abelco fick en riktigt slagig första vecka med stora fall och återhämtningar. Att det fanns fallhöjd beskrevs redan i analysen men inte hade man kunnat tro att det skulle vara så mycket. Efter en bra torsdag stannade i alla fall aktien på runt 8 % negativt vilket var ungefär det samma som efter första handelsdagen.

I övrigt var det en ganska tråkig vecka för aktierna i portföljen, totalt backade totalen med ca 2 % och landade på +5,51 %. Det som stack ut något var Bublar Group som gick fint framåt hela veckan och redan har klättrat upp på en fjärdeplats i listan med en uppgång på över 23 %.

Veckans Aktie var Jennifer Berntssons tredje analys (som också skrivit Bublar) och det var en techaktie som fick Leif GW Persson att öppna plånboken rejält när den börsintroducerades för ganska exakt ett år sen. Hur det gick? Ja, hyfsat, GW brukar vara extremt skarp när han tar position i IPO:s och det här är inget undantag. Från noteringskursen har den haft en uppgång på runt 200 % och verkar ha mycket mer att ge.
Missa inte denna spännande analys! Första handelsdagen bjöd på en uppgång med 1,77 %.

Med detta önskar Redaktionen alla läsare en underbar helg och ser fram emot en härlig nästa vecka!

____________________________________

Vecka 41
Små rörelser och tredje investmentbolaget upp för analys

Kära läsare av sveriges mest växande analyskoncept, hoppas att ni har en fantastisk lördag med möjlighet till återhämtning.

Denna vecka har genomsyrats av ganska små rörelser. Där uppe i toppen kivas Attana och Ziccum om förstaplatsen, TerraNet går fortsatt mycket starkt och Front Venture fortsätter sin klättring även om fjärdeplatsen kvarstår sedan förra veckan.

Veckans Aktie blev Abelco Investment Group och det var chefredaktören själv som tog tag i pennan denna vecka. Nu fick det inte alls den start som vi hade hoppats på och något vanskligt kan det vara att köra en aktie som gjort 100 % uppgång på kort tid, vi tror dock att i det långa loppet är det en bra investering och att det ligger mycket dolda värden i bolaget efter sammangåendet med Fatfish.

Portföljen rörde sig en dryg procent nedåt vilket får anses ok med hänsyn till att Abelco tappade över 5 % första dagen, det tar vi igen nästa vecka! Över 14 000 kr har porföljen ökat i värde.

Trevlig Helg önskar vi på Redaktionen!

____________________________________________

Vecka 40
Front Venture revanscherar sig med besked och spännande spelaktie som veckans aktie

God lördag!
Om förra veckans sammanställning gick i moll så är det den raka motsatsen denna vecka, portföljen tar ett rejält skutt uppåt till nära 10 % och vi ska berätta varför.

Den stora skillnaden utgörs av Front Ventures som var den allra första aktie som utsågs till Veckans Aktie, den dippade rejält då och har inte sedan dess lyckats att ta sig upp på plus. Och så nu, på bara en vecka så går den upp och lägger sig på en fjärdeplats med en total uppgång på mer än 23 %. Vill du veta varför så är det bara att söka på bolagsnamnet på Finanstid så finns det ett gäng artiklar som förklarar, läs gärna analysen en gång till också.

Som Veckans Aktie utsågs  Bublar Group som analyserades av Jennifer Berndtsson, en riktigt välskriven och tydlig analys om en spännande aktie i den hajpade spelbranschen. Väldigt många aktieägare har gjort att analysen lästs rekordmycket den första dagen och kursen för första handelsdagen var också upp över 2 % vilket har börjat bli tradition för Veckans Aktie.

Ett väldigt spännande värde att hålla koll på är hur stor del av portföljen som är plus och minus och vid denna redovisning så ligger 11 av 15 på plus efter att både Front Venture och Medivir lämnade den negativa röda färgen.

Den uppmärksamme ser också att vi har uppgraderat omslagsbilden för redovisningen 🙂

En fantastisk helg önskar Redaktionen alla våra trogna läsare!

_______________________________________

Vecka 39
Sur börsvecka för Veckans Aktie

God lördag kära läsare!

Förutom att vi inte lyckades få ihop någon analys denna vecka som höll måttet, vilket är oerhört otillfredsställande, så hade portföljen en rätt trist vecka då de flesta papper gick i sidled eller bakåt.
Mot strömmen gick Attana som revanscherade sig ordentligt och återtog förstaplatsen med nästan 70 % uppgång.

Portföljen som helhet backade med ett par procent men är fortfarande på ett stabilt plus över åtta procent sedan start.

Trevlig helg önskar Finanstids Redaktion!

________________________________

Vecka 38
Ny kandidat högst upp på tronen och femte analysen från Åberg

Ja ni läste rätt, Joakim Åberg har levererat sin femte Veckans Aktie och faktiskt, har man 3 av topp 4 på listan så behöver man inte skämmas, tvärtom! Väldigt intressant analys och aktien gick upp med 4,41 % redan första handelsdagen och lägger sig på en sjundeplats.

Stora rörelser i övrigt var att Dicot som var förra veckans raket tappade farten och sjönk tillbaka men är fortfarande på fina +28,52 %. TerraNet gick våldsamt starkt och likaså trotjänaren Attana, de båda är på andra- och tredjeplats. Ziccum gick upp ioch tog förstaplatsen, vilket innebär att Åberg-analyserna löser av varandra i toppen. Ziccum stannande på hela +66,14 % denna vecka.

Portföljen backade något men är fortfarande på tvåsiffrigt med +10,69 %. Som vi tidigare förklarat så blir det allt svårare med fler aktier i portföljen att upprätthålla en hög genomsnittlig avkastning.

Trevlig Helg önskar vi på Finanstid!

_________________________________

Vecka 37
Tronskifte, vrålhet kandidat och konceptets gigant

Kära läsare,
Om förra veckan var tråkig så blev vecka 37 desto mer dramatisk. På portföljnivå så dubblas utvecklingen upp till +11,91 % på totalt 13 aktier, det är väldigt bra.

Till att börja med så hade vi ett tronskifte, det är Dicot som hade en galet stark vecka och springer om alla andra från sin tredjeplats och sätter sig högst upp, med marginal! Helt galna 77 % uppgång har Dicot haft sedan analysen släpptes.

Vi har äntligen fått in en väldigt efterlängtad aktie till konceptet. Det handlar om fintechbolaget QuickBit som har en oerhört engagerad ägarkrets och på mindre än ett dygn hade analysen över 3 000 unika läsningar, trenden fortsätter på lördagen. Enormt intresse. Missa inte den analysen!

Vi har lyft honom förut men det finns inte nog med lovord för Joakim Åberg. Han är lite som Veckans Akties motsvarighet till melodifestivalens Thomas G:son, eller vad sägs om detta track record? På 4 analyser av 13 totalt har Åberg platserna 1,2 & 4. Det är Dicot, Ziccum och TerraNet. Den fjärde Eurobattery är nästjumbo. Sammantaget har de som ryggat Joakim en utväxling på sitt kapital som innebär en ökning med ca 35 % på investerat kapital, detta trots att Eurobattery har tappat ca 16 % av sitt analysvärde.

De utlovade ändringarna på redovisningen får bli till nästkommande helg då det kommer att bli en helt ny layout på presentationen.

___________________________________

Vecka 36
Mycket små rörelser i portföljen

Denna vecka har genomsyrats av en negativ trend, bara Dicot och Attana gick mot strömmen men väldigt lite, dessa två slåss för fullt om andraplatsen medan Ziccum står väldigt säker på toppen.

Engblom som tidigare står för analysen av Medivir inkom med sin andra Veckans Aktie. Engblom är väldigt insatt i läkemedelsbolag och i detta bolag, InDex Pharmaceutical har han till och med suttit i styrelsen, om än för några år sedan. En väldigt spännande analys på ett bolag som kan vara på gång till ett större uppbrott med flera triggers i närtid.

Portföljen gick ner på ensiffrigt i tillväxtsiffror men är dock kvar på +5,27 % vilket får anses vara ett hyggligt genomsnitt.

Nytt från och med nästa veckas redovisning är att alla aktiers högstakurser sedan analys kommer att presenteras. Nästa veckas aktie kommer högst sannolikt att bli en riktig superaktie som Finanstid väntat länge på att få in analys på, vi låter det bli en cliffhanger där tills på fredag morgon.

Med det önskar vi er läsare en riktigt skön helg!
________________________________________

Vecka 35
Lugn vecka och dålig timing

Veckan som gått har inte bjudit på några uppseendeväckande rörelser för portföljen. De som sticker ut med hyfsade uppgångar för veckan är det gamla sorgebarnet Front Ventures som tar ett bra kliv uppåt och även Dicot klättrade på fint i veckan. Ziccum och Attana står nästan still på sina höga nivåer. Det som är värt att nämnas om Front Ventures är att bolagets största innehav QuickBit hade en fantastiskt bra fredag som ännu inte avspeglats i Front Ventures aktiekurs, förväntningarna är dessutom att QuickBit kommer att fortsätta utvecklas positivt under nästa vecka.

Vi hade en premiäranalytiker denna vecka som knappast kunde fått en mycket sämre start på sin karriär. Bolaget LightAir som rapporterade igår yppade ett par rader om bemyndigande till styrelsen för att finansiera genom att öka antalet aktier. Det fick marknaden att reagera otroligt starkt och aktien rasade okontrollerat efter rapporten. Enligt Redaktionen på Finanstid var det en rejäl överreaktion då det faktiskt bara handlar om ett bemyndigande och inte en beslutad nyemission. Analysen har en bra fundamental grund och vi tror att den är lika bra idag som före rapporten, en återhämtning är högst trolig vilket gör att det skulle kunna vara köpläge i aktien på dessa nivåer. Hur som helst så känner vi ingen oro för portföljen med anledning av den första handelsdagens ras.

Utvecklingen i portföljen gick ner något till nu +10,97 %, fortfarande oerhört imponerande.

Med det sagt så önskar Finanstids Redaktion våra läsare en riktigt god helg så laddar vi batterierna inför en ny intressant börsvecka.

_______________________________________

Vecka 34
Åbergs fjärde analys och portföljen klättrar

Joakim Åberg kommer in med sin fjärde analys och efter det track record han visat upp med de första tre är det väl ingen som vågar stå utanför? Mycket riktigt och traditionsenligt för Veckans Aktie så gick Eurobattery Minerals också upp på sin första handelsdag med hela 2,9 % och landar direkt på en sjätteplats i listan.

Attana tappar 10 % men är ändå kvar på andraplatsen men nu kommer ännu en Åberg-analys upp i hasorna och det är Dicot som hade en mycket fin vecka.

Även förra veckans nya ledare hade ytterligare en demonisk vecka med en uppgång på runt 24 % och är nu upp med hela 74,07 % sedan analys, galet bra!

Portföljen klättrade ytterligare lite och är nu uppe i strax under 14 % i genomsnitt på 10 aktier, otroligt bra. Några fler har åkt ner på röda siffror och nu är 7/10 aktier på plus, ett litet bakslag men det är just på andra sidan skiljelinjen så den får vi kämpa upp nästa vecka!

__________________________________________

Vecka 33
Tronskifte och otroligt stark utveckling i portföljen

Vi har trott att Attana efter den vansinniga starten skulle stå som ohotad kejsare i Veckans Aktie Portföljen ett bra tag. Attana gjorde inte heller en dålig vecka, den gick upp med 12 % under veckan. Men vad hjälper det när vaccinföretaget Ziccum, som redan innan denna vecka hade ett fint track record som Veckans Aktie, gör en sån hejdundrande resa med hela 35 % uppgång på en enda vecka. Tronskiftet är ett faktum och nu låter vi racet börja!
Kan det rent av komma upp någon utmanare till de två där uppe? Time will tell!

Veckans raketer har varit nämnda Ziccum, Attana, Lidds och Dicot. Resterande har gått lite i sidled förutom Front Ventures som hade en dålig avslutande dag och stängde på en låg kurs, investmentbolagets största innehav QuickBit hade dock en bra fredag så vi kan nog förvänta oss ett lyft vid öppning på måndag.

Portföljen som helhet tog ett rejält skutt uppåt med dryga 5 % och nu har en investering på 90 000 kr blivit nästan 102 000 kr vi måste än en gång påminna om hur svårt det faktiskt är att upprätthålla ett så högt genomsnitt, våra läsare är magiskt bra på det här och vi har allt att tacka dom för. Portföljen på +13,23 % vid gårdagens stängning. 8 av 9 analyser är på blåa siffror!

I går blev det ingen Veckans Aktie men till nästa vecka är det bokat. Vi avslöjar inte vilken aktie det avser men det är Joakim Åberg (Ziccum, TerraNet, Dicot) som kommer in med sitt fjärde bidrag. Joakim har bevisat flera gånger om att han har en enorm spetskompetens inom de bolag som han skriver om, våra läsare håller andan i väntan på den fjärde analysen.

Med det önskar Redaktionen våra läsare en riktigt skön helg, det verkar bli högsommarvärme i hela landet!

__________________________________

Vecka 32
When the going gets tough….
…the tough gets going! Det blir allt svårare att upprätthålla en god procentuell genomsnittlig avkastning i portföljen. Anledningen är att den just är genomsnittlig. Det innebär att för att exempelvis upprätthålla den utveckling på ca 7 % så måste antingen veckans aktie ligga på samma utveckling på en handelsdag, eller att de andra aktierna har haft en ännu bättre utveckling. Denna vecka var det ett riktigt slagskepp som blev veckans aktie, Investor. Såna bolag brukar sällan ha sån volatilitet som aktierna på de mindre marknadsplatserna kan ha. Investor gick upp första dagen med 0,68 %, 8 av 9 aktier har nu stigit under första handelsdagen, ett fantastiskt track record för våra läsaranalytiker.

Det börjar bli tjatigt, men den som inte läser Joakim Åbergs analyser är inte vid sina sinnes fulla bruk, eller vad sägs om det här? Plats 2-4 med sina tre analyser, TerraNet +16,26%, Ziccum +15,34% och Dicot +6,53%. En genomsnittlig uppgång med 12,71%.
Helt galet bra och vi på redaktionen väntar bara på vad som ska komma nästa gång från Herr Åberg! Det var just de aktierna som stod för en fin uppgång föregående vecka, resterande gick lite kräftgång men höll upp helt ok.

Missa inte heller veckans analys om Investor som enligt skribenten inte varit så här undervärderad i sitt segment på väldigt länge. Vi tror att han kan ha helt rätt.

Över 8 % utveckling efter nio veckor är oerhört bra och 90 000 investerade kronor är nu uppe i nära 100 000. Vi råder våra läsare att noga läsa vad våra duktiga läsaranalytiker skriver, det finns guldstoft där.

Nu tar vi helg och njuter av det utlovade värmerekordet i hela landet.

/Redaktionen på Finanstid med Mattias i spetsen

_______________________________________

Vecka 31
Låt oss än en gång hylla våra läsaranalytiker
Joakim Åberg kommer in med sin tredje analys och vad händer? Jo, över 5 % på första handelsdagen! Nu räcker det bara till en sjätteplats men det är ju för att alla andra går bra samtidigt. Det är ingen hemlighet att våra läsare sitter inne med en otrolig kunskap om bolagen och att det kan löna sig att följa vår sektion Veckans Aktie, bevisen radar upp sig.

Portföljen gick för veckan upp med ca 2 % till 7,14 sedan start och vi ska berätta varför.

Front Ventures stod för en fin upphämtning med ca 10 % efter ett race i slutet av veckan, oklart vad som höjde kurs och omsättning men den mumlas om något portföljbolag som kan ha fått någon typ av genombrott, passa denna aktie väl, med hänsyn till substansvärdet kan det bli en riktig raket.
Dicot hade en grymt bra vecka och efter en trevande start så har den nu klivit upp på en tredjeplats i portföljen, också det en analys av Joakim.
I övrigt så var det positivt på de flesta håll i portföljen, Corline gick lite mot strömmen men under små volymer och marginell sänkning.

Ni hänger väl på våra analytiker som slagit index flera gånger om sedan starten?

Finanstid önskar er läsare en fantastiskt bra helg och ser fram emot en ny vecka av framgångar!

________________________________________________

Vecka 30
Portföljen svagt uppåt
Veckans aktie uteblev under fredagen. Skälet är helt enkelt att vi inte hade någon läsaranalys färdig att publicera. Så blir det ibland, speciellt under sommaren.

Portföljen tuggade sig uppåt ca en halv procent och det är ju positivt även om vi i mitten av veckan hade en betydligt bättre siffra men Attana backade med ca 10 % under fredagen, en välförtjänt vilopaus för vår ständige kejsare.

Veckans vinnare av analytiker får ändå anses vara Joakim Åberg som skrivit både Ziccum och Dicot. Ziccum kämpar sig upp på andra plats efter en fin vecka och Dicot som hade en tuff start återhämtade sitt fall till +/0 efter att ha varit ner över 12 % förra veckan.

Sex av sju aktier i portföljen är på blåa siffror, det är sannerligen något att hålla högt!

Nu håller vi helg och hoppas på en explosion uppåt i nästa vecka, triggers saknas inte!

_________________________________________________

Vecka 29
Ljuspunkterna som var rätt få denna vecka för veckans aktie stod LIDDS för OCH inte att förglömma denna veckas aktie Ziccum som gick upp med hela 4,76 % första handelsdagen och klev in på en tredjeplats på listan direkt.

I övrigt var det tämligen små nedgångar i portföljen, Attana backade lite men är fortfarande 55 % upp sedan analys och ohotad ledare i portföljen. Front Ventures och Dicot stod för de största fallen, den förstnämnda var dock ett fåtal aktier som såldes till veckolägsta precis innan stängning.

Nu ser vi fram emot att se vad Ziccum kan prestera nästa vecka efter den smakstarten och passar på att njuta av en skön helg.

Portföljen föll något men är fortfarande ca 5 % upp på 6 veckor vilket får anses acceptabelt. Fler plus än minus, det ser vi till att fortsätta med!

__________________________________________

Vecka 28
Attana backade hem en del efter förra veckans jätterally men mer än 62 % upp är inte illa det heller och den ligger som ohotad kejsare på listan.

Klättrarna denna vecka har varit Medivir och Corline som båda gick norrut medan Front Ventures och LIDDS gick lite kräftgång med mindre rörelser både upp och ner.

Fredagens leverans av Veckans Aktie tycker vi på Redaktionen är väl värd en genomläsning. Dicot har många triggers i närtid med tester av det preparat som ska utmana Viagra. En nyligen övertecknad emission och optionsinlösen gör att kassan är tryggad en bra bit framåt och ingen kan väl undgå att förstå vilken enorm marknad bolaget skulle ha vid ett lyckat provresultat av en utmanare till Viagra.
Aktien backade dock nästan 5 % under första handelsdagen, vilket kan förklaras med att det släppts mycket nya aktier med nyemission och BTU-inlösen vilket också genererar mycket sälj. Det är ett gap som måste fyllas och stora rörelser kan förväntas i även kommande vecka både upp och ner.

Portföljen backar med Attana tillbaka lite sedan förra veckan men ligger alltjämt på trygga 12 % avkastning på sex veckor.

En fantastisk helg önskar vi på Redaktionen alla våra läsare!

________________________________________________

Vecka 27
Storslam! Vi kan inte annat än att börja med Attana som nu har en utveckling på över 86 % sedan midsommarafton. Aktien har varit en bra bit högre och dansat men backade tillbaka på fredagen då säljsidan blev för stor.

Alla medtech-aktier i portföljen har haft en riktigt bra utveckling med uppgångar på 4-6 % sedan analys. LIDDS som var den enda röda på listan förra veckan revanscherade sig i veckan som gick och är nu blå igen.
Den senaste analysen från igår, Corline, hade en riktigt bra första handelsdag och gick upp med nära 6 %.

Nu är det bara vår första analys, Front Venture, som har backat med 10 % sedan analys som måste komma igen. Det ser mycket ut med 10 % back men det är under låg omsättning och ungefär så aktien sett ut under en lång tid. Spreaden är alldeles för stor mellan köp/sälj vilket skapar låg handel och kursrörelser ser också därmed lite märkliga ut ibland. Den som läst analysen kan enkelt se att substansvärdet i detta investmentbolag vida överstiger marknadsvärdet vilket borde få upp intresset från investerarna.

Portföljen hoppar upp markant, den som ryggat Finanstids investeringsstrategi har sett 50 000 Kr öka med 18,53 % eller 9 266 kr på bara en dryg månad. Grattis säger vi till er som gjort det!

____________________________________

Vecka 26
Attana! Trots att den fick ett handikapp då analysdagen inte var en handelsdag på börsen (midsommarafton) så kliver den i veckan upp dryga 18 % sedan analys, mäktigt!
LIDDS gick lite kräftgång och är den enda i portföljen som är nedåt lite sedan analys.
Front Venture revanscherade sig något de sista timmarna på fredagen och är nu åter upp med drygt 3 % sedan analys.
Som ny veckans aktie fick vi Medivir från extremt påläste Hans Engblom, mycket läsvärd analys med lite triggers som är vettiga att hålla koll på. Aktien fick en mycket bra start på sektionen med 3,4 % upp första handelsdagen.

Portföljen är nu blå igen och det med besked! Med hjälp av Attanas ryck är det totala värdet på portföljen 42 183 kr eller +5,46 %. Det kan löna sig att hänga på våra engagerade läsaranalytiker.

____________________________________________

Vecka 25
Både Front Ventures och LIDDS backade tillbaka under veckan utan tydliga orsaker. LIDDS backade tillbaka till samma kurs som vid analys medan Front Ventures ligger strax under kursen vid analys, allt som allt är VA-portföljen på minus 0,29 % vilket får ses som fortfarande stabilt.
Veckans analys på Attana AB är en riktigt omfattande och intressant variant skriven av Aktiepionjären. Då den släpptes på midsommarafton fanns ingen börsdag att utvecklas på så vi får helt enkelt se vad som händer i kommande vecka.

____________________________________________

Vecka 24
Vilken otrolig startvecka den här sektionen fick! LIDDS gjorde redan på första dagen 8,71 % och Front Ventures var uppe i 2,90 SEK under veckan men fick mycket stryk i slutet av veckan, trots allt över 5 % uppgång sedan analys. Totalt gör Veckans Aktie portföljen 7,10 % på den första veckan vilket får ses som ett fantastiskt bra resultat.

Redaktionen på Finanstid kommer att inför nästa helgs redovisning att uppdatera grafik och design för redovisningen.

PRESSMEDDELANDE

Genombrott för Attana – Aktien stiger

Forskningsbolaget Attana har tillsammans med Innsbrucks medicinska universitet testat bolagets teknik för att mäta koncentrationen av SARS-CoV-2-antikroppar, och bolaget menar att precisionen är densamma...

Start-upen Planet Zero får investering från Urban Deli-grundare

Under september lanserade de två kvinnliga grundarna Camilla Wallin och Tina Falck av Planet Zero sin app som är en digital marknadsplats för säljare...

Sensec tecknar avtal med norsk leverantör – Aktien stiger

Sensec Gruppen tecknar avtal med norska Rapp Bomek med uppdrag att sälja, marknadsföra och utföra service på deras unika produkter, över hela Norden. Det...

Skövde – Den svenska metropolen inom spelutveckling

Det talas ofta om spelundret i Skövde. Varje år kommer det människor från hela Sverige, och hela världen, för att studera spelutveckling i en...
- Advertisment -