fbpx
11.9 C
Stockholm
tisdag, september 28, 2021
Hem Reportage Finanstid önskar alla läsare en riktigt skön sommar!

Finanstid önskar alla läsare en riktigt skön sommar!

Bäste läsare,

Det var länge sedan vi kommunicerade något själva till er engagerade läsare, men det är så det är, nyhetsvärdet måste alltid gå först. Nu har chefredaktören ordet för en liten stund!

Det är en tid efter en jobbig pandemi och även om vi absolut inte kan blåsa ”faran över” så känns det som att det så långsamt kommer att lätta och att sommaren faktiskt kan bli någorlunda normal. 

Ett otroligt starkt första år
Finanstid såg dagens ljus på riktigt i början av pandemin, i april 2020 och har nu alltså ett drygt år på nacken, förutom allt det hemska med Covid-19 så har det varit ett helt fantastiskt första år för tidningen. För att nämna några milstolpar så har vi skaffat oss utgivningsbevis, passerat 40 000 prenumeranter på vårt populära nyhetsbrev, har lanserat den mycket populära finanspodden Framtidsbolagen och har numera dagligen mer än 150 000 sidvisningar (på dagar med extra populära artiklar väldigt mycket mer). Jag tror att nyckeln till vår stora framgång främst ligger i att vi ständigt tänker på att utveckla vår produkt, det handlar inte om vad vi tycker är intressant att skriva om utan vad ni tycker är intressant att läsa.

Konceptet Veckans Aktie uppdateras under sommaren
Konceptet Veckans Aktie har tagit aktiesverige med storm och sällan har vi sett sånt otroligt engagemang runt läsaranalyser. Varje fredagsmorgon innan 08.00 har vi ett rejält gäng med engagerade inne på sidan som sitter och trycker på ”uppdateraknappen”, väldigt roligt att se. Denna enorma framgång till trots kommer vi att uppdatera konceptet under sommaren. Det är främst redovisningen som kommer att få ett ansiktslyft och bli mer relevant, själva konceptet kommer att vara ungefär likvärdigt. Med anledning av det så kommer ingen uppdatering av redovisningen att ske under sommaren, man kan självklart fortfarande läsa alla tidigare analyser där.

Vår koncern och våra ägare
Finanstid.se ägs av Increasorkoncernen. Increasor går otroligt fort framåt som den nya tidens inkubator, ett koncept som du kan läsa mer om i det offentliga VD-brev som publicerades för en vecka sedan. Jag rekommenderar verkligen att ta del av det för att få veta mer om vart hela koncernen och Finanstid är på väg. Klicka på bilden för att läsa hela det spännande VD-brevet.

Finanstid.se kommer naturligtvis under sommaren med oförminskat engagemang fortsätta skriva om det som vi tror att ni vill läsa om. Efter sommaren kommer vi att komma med en rad nya koncept och funktioner för att göra Finanstid ännu mer till det självklara valet av leverantör av finansnyheter för dig. Vi har fått en hel del önskemål från våra läsare som vi utvärderar under sommaren.

Med detta vill jag önska er en riktigt skön sommar och hoppas på ett minst lika bra andra år med Finanstid tillsammans med er engagerade läsare!

Allt det bästa!
Mattias Ahlberg, Chefredaktör och ansvarig utgivare för Finanstid.se

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -