Gigger Group meddelar att SDMG återkallar sin talan till Stockholms Tingsrätt gällande det mångmiljonbelopp SDMG felaktigt krävt Gigger Group på för sökoptimeringstjänster.

I slutet på maj gick Dagens Industri ut med en artikel om att Gigger hade ett mångmiljonkrav på sig till sökoptimeringsföretaget. Denna artikel fick aktiekursen att rasa med 35 % på kort tid. I juni fick skrev Finanstid ett reportage om massmedias påverkan på aktiemarknaden och fick i samband med det en intervju med tf VD och Koncernchef Claes Persson som gav sin syn på det som hade hänt. Den intervjun finns att läsa här.

Idag gick Gigger Group ut med att SDMG nu har återkallat sin talan till Stockholms Tingsrätt om föreläggande mot Gigger Group. Aktiekursen stiger 30 % på beskedet.

“Det är såklart kul att hela marknaden får se det som vi hela tiden har sagt. Nämligen att hela kravet är orimligt och att det inte finns någon fordran på Gigger Group. Det glädjer mig att marknaden tar emot detta på ett så positivt sätt.”, säger tf VD och Koncernchef Claes Persson i en kommentar till Finanstid.