I takt med att Kameo växt kraftigt med investerare i Skandinavien som lånat ut närmare 2 miljarder kronor till fastighetsprojekt, ökar efterfrågan på ännu smidigare betalningslösningar. Kameo har därför inlett ett samarbete med Klarna för att kunna erbjuda sina kunder direktbetalning från bank.

– Det är viktigt att alla ska få möjlighet att investera i fastighetsprojekt och att det ska vara enkelt och tillgängligt, säger Sebastian Harung, grundare och CEO på Kameo. Det var därför självklart att välja en gigant inom fintech som Klarna för att kunna leverera den nya betalningslösningen, som innebär att våra kunder kan göra direktbetalningar från sin bank när de investerar i fastighetsprojekt på vår plattform. Det känns också roligt att vi fintech-bolag hittar nya möjligheter tillsammans, vilket är något jag tror att vi kommer att se mycket mer av framöver.

– Investerande och sparande ska vara lättillgängligt och smidigt. Därför är vi jätteglada över att vi tillsammans med Kameo nu gör investeringar i fastighetsprojekt ännu smidigare genom Klarnas direktbetalning, säger Wilko Klaassen, VP for Open Banking, Direct Bank Transfer och Sofort.