Elon Groups affärsområde för tredjepartslogistik, 3PL fortsätter att utvecklas och från och med september 2022 levereras en helhetslösning för Netgears siter i samtliga nordiska länder.

Netgear, ledande inom utveckling och försäljning av nätverksprodukter, öppnade i början av september sin e-handel i Finland i samarbete med Elon Group. Elons affärsområde för tredjepartslogistik, 3PL, har under en längre tid samarbetat med Netgear, ett samarbete som nu resulterat i en helhetslösning där Elon sköter driften av samtliga nordiska länders siter, samt även logistiken av varorna.

”Vi är övertygade om att de tjänster vi nu erbjuder Netgear kommer att hjälpa dem i sin målsättning att bli marknadsledande inom premiumsegmentet i sin bransch”, säger Stefan Lebrot, CEO på Elon Group.

”Vår erfarenhet från samarbeten med andra framgångsrika kunder visar att vi kan stötta med viktiga komponenter som behövs för att leverera en så bra kundupplevelse som möjligt och då underlätta för kunden att fokusera på sin kärnverksamhet”, menar Ola Schwarz, Head of 3PL på Elon Group.

”Med den finska e-handelslösningen på plats kan vi nu tillsammans med Elon Group erbjuda e-handel i hela Norden på ett kostnadseffektivt sätt”, säger Mikael Axelsson, försäljningschef Norden på Netgear. ”Vi kan även erbjuda ”dagen efter leverans” vilket ger en optimal kundupplevelse”.