Quickbit bjuder in till presentation av delårsrapport för första kvartalet 2020/2021.

Som Finanstid kunde rapportera igår skulle fintechbolaget Quickbit släppa sin delårsrapport idag 11 november. Men nu skjuter Quickbit på rapporten en vecka på grund av konvertering till IFRS.

“Bakgrunden till det förändrade datumet är den betydande komplexiteten i bolagets process avseende konvertering till redovisningsstandarden International Financial Reporting Standards (IFRS). Komplexiteten avser i huvudsak avstämningar av balansposter. Byte av redovisningsstandarden har inte medfört några väsentliga effekter på nettoomsättning, rörelseresultat eller kassaflöde”, framgår det av ett pressmeddelande.

 

 

Fintechbolaget Quickbit som utvecklar tekniklösningar kommer att släppa sin delårsrapport den 18 november klockan 08.00. Tidigare kommunicerat datum var idag 11 november.

Den 11 november 2020 klockan 08.00 publicerar Quickbit sin rapport för första kvartalet 2020/2021. Samma dag kl. 09.30 håller Quickbit en presentation av rapporten som går att följa via telefonkonferens eller audiocast.
Quickbit välkomnar aktieägare, analytiker och media till presentationen, som kommer ske på svenska och följas av en frågestund med företagets VD Serod Nasrat samt finanschef Simon Afeworki.

Front Ventures, som är en annan Veckans aktie har ca 8,7 miljoner aktier i Quickbit hänger även dem med på resan och är i skrivande stund 3,17% upp.

Rapporten för första kvartalet kommer att finnas tillgänglig den 11 november kl. 08.00. Presentationen nås via följande länk.