Huawei introducerar nu Huawei MateView och Huawei MateView GT – de första bildskärmarna i Huaweis produktutbud. De nya skärmarna har samma enastående teknik och kvalitet som Huaweis andra Mate-produkter. Genom lanseringen bryter Huawei in på en ny marknad med samma ambition att tänja på gränserna för teknisk innovation som de redan gjort inom många andra produktområden.

Huawei MateView GT har en böjd skärm med ultimat bredd som stöder en uppdateringsfrekvens på 165Hz. Med en innovativt integrerad SoundBar tas användarupplevelsen till en ny nivå. Bildskärmen är Huaweis böjda modell med en storlek på 34-tum och en upplösning på 3440×1440, utformad för att ge en maximal spelprestanda och en uppslukande spelupplevelse.

Med en Dark Field Control-funktion är Huawei MateView GT speciellt anpassad för gaming. Genom att justera skärmens ljusstyrka under scener med svagt ljus eller överexponering kan spelaren få hjälp med att snabbt upptäcka motståndare. Skärmen inkluderar även en Crosshairs-funktion som är särskilt utformad för FPS-spel. Även med spelläget avstängt kommer MateView GT att ge spelaren rätt verktyg för att kunna briljera.

Som Huaweis första bildskärm för gaming levererar Huawei MateView GT utmärkt prestanda för både spel och underhållning. Skärmen har även TÜV Rheinland-certifieringen för lågt blått ljus och stöder DC-dimning vilket effektivt minskar blått ljus och flimmer.