Jordan Belfort, eller The Wolf of Wall Street som han också kallas, grundade på sent 80-tal det amerikanska bolaget Stratton Oakmont som senare kom att bli världens största “over-the-counter”-aktiemäklarfirma. Sedan dess har Jordan gjort en stor förmögenhet och idag är han motivationsföreläsare och föreläser inom försäljning och entreprenörsskap samt så spekulerar han i kryptovalutans upp- och nedgångar.

Föreläser i Stockholm den 30e augusti

För första gången någonsin kommer nu den riktiga The Wolf of Wall Street till Sverige och till Cirkus i Stockholm den 30e augusti. Under ett heldagsevent kommer han som en av världens vassaste säljledare och motivationstalare lära ut hur man blir en bättre säljare i form av det egenutvecklade “Straight Line Persuasion”-systemet, vilket fokuserar på strategisk försäljning på nyckelfaktorerna förhandlings- och påverkansteknik.

– Jag är mycket peppad på att tala i Sverige för första gången. Jag ser fram emot att nå ut till den här publiken och lära dem att få människor att känna sitt värde och hur man använder metoden Straight Line Persuation System för att klara av i princip vilken situation som helst, säger Jordan Belfort.

Läs mer om eventet

Aktiehandel har övergått i kryptovalutahandel

Under 90-talet gjorde Belfort en förmögenhet på aktiehandel, bland annat genom bolaget Stratton Oakmont.

Nu mera ligger fokuset enbart på kryptovalutor där han enligt honom själv tjänat stora summor pengar. Under eventet på Cirkus kommer han lära ut hans vinnande strategier inom kryptovärlden och hur just du kan lära dig att köpa kryptovaluta billigt för att sedan sälja dyrt.

Biljetterna börjar ta slut

Biljetterna till eventet den 30e augusti börjar ta slut så ta chansen att säkra dina biljetter redan idag när den riktiga Wolf of Wall Street kommer på besök till Stockholm. Läs mer och boka dina biljetter på länken nedan.

Boka dina biljetter och läs mer här!