Med en ny samling verktyg för ökad produktivitet och mer effektivt samarbete genom hela designprocessen, tar CorelDRAW Graphics Suite 2021 ett stort steg framåt för att möta de nya behov som uppstår i en värld där synen på arbetsplatser och team hela tiden förändras.
CorelDRAW Graphics Suite 2021 är en paketlösning för professionell grafisk design som innehåller de klassiska grafikprogrammen CorelDRAW 2021, för vektorgrafik och layout, och Corel PHOTO-PAINT 2021, för fotoredigering och pixelgrafik. Sviten finns i versioner för Windows och Mac, och innehåller även onlineversionen CorelDRAW.app och en iOS-app för iPad.
Genom att granska användarnas arbetsflöden har omfattande förbättringar kunnat göras i hela programsviten. Sedan förra versionen 2020 har programmet utvecklats med nya och uppdaterade verktyg för samarbete, från idéstadie och design till granskning och slutprodukt. CorelDRAW 2021 låter illustratör och formgivare snabbt dela material och designer med kollegor och klienter för synpunkter och godkännande. Alla resurser finns tillgängliga i realtid på en flexibel arbetsyta över samtliga plattformar.
– Vårt sätt att arbeta har förändrats snabbare än någon hade kunnat föreställa sig, och CorelDRAW Graphics Suite 2021 svarar mot de nya behov som uppstår. I en tid när det är viktigare och samtidigt mer utmanande än någonsin att hålla kontakten, gör våra samarbetsverktyg det möjligt att dela inspiration och feedback i realtid, antingen kollegor och klienter finns i andra ändan av staden eller på andra sidan planeten”, säger John Falsetto, Senior Director of Products, Graphics and Productivity.
Nytt i CorelDRAW 2021
  • Ny instrumentpanel fungerar som nav för samarbete i både CorelDRAW® 2021 och CorelDRAW.app. Med ett klick kan användaren se förhandsgranskning, medarbetare, kommentarer och status för projektet. Designer kan delas direkt från CorelDRAW 2021 utan att behöva öppna enskilda filer.
  • Granskare kan livekommentera och göra anteckningar för feedback i realtid på designerns arbetsmaterial.
  • CorelDRAW 2021 är integrerat med Microsoft Teams och designer kan redigeras, visas och delas med CorelDRAW.app för Teams.
  • Den nya arbetsytan låter användaren visa, hantera och redigera allt digitalt material i ett projekt i samma vy. Flytta och kopiera objekt mellan sidor i projektet eller jämför olika alternativa designer sida vid sida. Det blir enkelt att sortera och hålla ordning i projektet.
  • Exportera designelement i olika storlekar, upplösningar och filformat på samma gång Eller exportera lika enkelt flera objekt med identiska inställningar.
  • Teckna med perspektiv snabbare och enklare än någonsin. Välj mellan en-, två- och trepunktsperspektiv, rita nya eller lägg till en befintlig grupp med objekt på ett gemensamt perspektivplan, flytta och redigera dem utan att perspektivet går förlorat.
Nytt i Corel PHOTO-PAINT 2021
 
  • Omedelbar tillgång till de viktigaste och mest använda filtren med nya Justeringar. Arbeta icke-destruktivt, i realtid och med kontext. Spara och återanvänd dina inställningar för att korta startsträckan.
Förbättrat stöd för Apples hårdvara
  • Använd iPhones högeffektiva bildformat HEIF (High Efficiency Image File) finns i Corel PHOTO-PAINT 2021 och CorelDRAW 2021 för både Windows och Mac.
  • Mac-versionen av CorelDRAW Graphics Suite 2021 har inbyggt stöd för Apples M1-chip och gränssnittet följer riktlinjerna för senaste MacOS Big Sur.
  • CorelDRAW.app för iPad gör det enklare att utveckla designa och granska på vägen.