I en nyligen avslutad ceremoni tillkännagav Google Cloud att Devoteam har erhållit utmärkelsen som Google Cloud Sales Partner of the Year i Sverige. Denna erkännelse, som är en av flera prestigefyllda utmärkelser för företaget, förstärker Devoteams position som en framstående aktör inom molnteknologisektorn i Norden.

Ett återkommande erkännande

För femte året i rad har Devoteam också hedrats med titeln Google Cloud Sales Partner of the Year för EMEA-regionen. Dessa priser speglar företagets kontinuerliga engagemang och framgång i att implementera Google Cloud-lösningar anpassade för de specifika behoven hos företag i Norden.

Ledarskap och engagemang

“Vi är hedrade över att bli erkända av Google Cloud med dessa prestigefyllda vinster, särskilt på vår hemmamarknad i Sverige”, säger Alexander Popovic, GM för Devoteam G Cloud Sverige. “Dessa utmärkelser är ett bevis på det hårda arbete och den expertis som vårt nordiska team besitter.”

Förutom erkännandet i Sverige, har Devoteam även belönats som Google Cloud Services Partner of the Year i Danmark, vilket ytterligare understryker företagets ledande position som molnpartner i hela regionen.

Tackar partners och kollegor

I samband med dessa vinster framhåller Devoteam det värdefulla stödet från flera nyckelpersoner inom Google. “Vi är oerhört tacksamma för det fortsatta stödet och samarbetet från Maria Wiss, Country Director för Google Cloud Sweden, samt andra viktiga aktörer inom organisationen”, tillägger Popovic.

Expansion och certifieringar

Devoteam fortsätter att expandera sitt avtryck i regionen med ett växande team och nya lokaler i centrala Stockholm. Under det gångna året växte det svenska teamet med 50 % och nådde över 100 Google Cloud-certifieringar, vilket inkluderar en av endast fem Google Cloud Certified Fellows i Europa.

“Vår starka närvaro i Norden speglar Googles egen regionala organisation, vilket gör att vi kan tillhandahålla verkligt lokal expertis”, förklarar Valon Rexhepi, Global VP på Devoteam G Cloud.

Framtida ambitioner

Med dessa framgångar i ryggen sätter Devoteam nu sikte på ytterligare expansion och förbättring av sina molntjänster. “Vårt engagemang är fokuserat på att utöka vår expertis, växa vårt team och leverera transformativa Google Cloud-lösningar som ger företag såväl i Norden som utanför nya möjligheter”, avslutar Rexhepi.

Med dessa betydande erkännanden och en solid plan för framtiden är Devoteam väl positionerat för att fortsätta sin roll som ledande innovatör och samarbetspartner inom molnteknologi i Norden.