Tar marknadsledande position med avgiftsfria expressbetalningar

Lesslie PAY

I ett djärvt drag som förstärker sin position på marknaden, meddelar Lesslie Technologies AB, en framträdande aktör inom fintech, att deras flaggskeppstjänst Lesslie PAY nu kommer att erbjuda avgiftsfria expressbetalningar till utlandet. Denna banbrytande förändring förväntas revolutionera sättet svenska företag hanterar internationella transaktioner.

Peder Albert tar sig an rollen som CPO

I ett relaterat drag har Lesslie Technologies AB också tillkännagett utnämningen av Peder Albert, grundaren av den innovativa redovisningsbyrån Bokoredo, som bolagets nya Chief Product Officer (CPO). Alberts omfattande erfarenhet och banbrytande arbete inom digital redovisning och administration förväntas ge värdefulla insikter och ledarskap i utvecklingen av Lesslies produktutbud.

Avgiftsfria expressbetalningar: En ny era för företagstransaktioner

Med introduktionen av avgiftsfria expressbetalningar sätter Lesslie en ny standard för snabbhet och kostnadseffektivitet i internationella företagstransaktioner. Traditionellt har utlandsbetalningar varit både dyra och tidskrävande, med bankavgifter som sträcker sig från 300 till 350 kr per transaktion och leveranstider på upp till fem dagar. Lesslie PAY eliminerar dessa hinder, vilket möjliggör samma dag-överföringar utan extra kostnad.

En strategisk rörelse mot NEO-bank status

VD Gunnar Rytterling betonar företagets ambition att omvandla den finansiella sektorn för företag som bedriver handel med utlandet. Genom att erbjuda snabbare, billigare och helt automatiserade betalningslösningar, positionerar sig Lesslie som en framtidens NEO-bank. Denna strategi inte bara möter de nuvarande behoven hos svenska företagare utan sätter även en ny digital standard för finansiella tjänster.

Peder Alberts vision för SME-marknaden

Peder Albert understryker det akuta behovet av mer effektiva finanstjänster för små och medelstora företag, en sektor som ofta förbises av traditionella banker. Med sin erfarenhet och passion för digital innovation ser Albert en stor möjlighet i Lesslie att omdefiniera finansiella tjänster för SME-marknaden, med fokus på kostnadseffektivitet och digital tillgänglighet.

Framtiden är ljus för Lesslie och dess kunder

Med dessa strategiska drag förstärker Lesslie sin marknadsposition och understryker sitt engagemang för innovation och kundcentrerad utveckling. Genom att erbjuda unika tjänster som avgiftsfria expressbetalningar och genom att dra nytta av Peder Alberts expertis och vision, är Lesslie väl positionerat för att leda vägen mot en mer inkluderande och effektiv finansiell framtid för svenska företagare.