Mannersons Fastigheter har valt Avy som leverantör av teknisk plattform och mobilt kundgränssnitt. Nu implementeras en varumärkesanpassad boendeapp för att ytterligare höja upplevelsen för hyresgäster, det framgår av ett pressmeddelande.

Familjeföretag i femte generationen
Mannersons Fastigheter är ett familjeföretag i femte generationen med uppmärksammat fokus på marknadsledande kundservice till sina hyresgäster. Företaget har två år i rad vunnit branschutmärkelsen Kundkristallen för landets högsta servicegrad och arbetar efter mottot ”alltid nära”. Med Avys tekniska plattform och kundvänliga mobilgränssnitt ser man nu möjligheten att via en strategisk kanal kunna erbjuda ett ytterligare lager av service med allt från digital betalning till förvaltningstekniska ärenden och personliga boendetjänster.

Carl-Fredrik Grönhagen, VD på Mannersons Fastigheter säger:

”Vi utvärderar ständigt nya sätt på marknaden för att kunna möta våra kunder ännu effektivare och ännu bättre. Vi vet att det idag spenderas mer och mer tid på mobilen och vill kunna möta våra kunder där de är. För oss är Avys teknik av yttersta vikt för att lära känna och förstå våra kunders behov ännu bättre och att fortsatt kunna erbjuda marknadens bästa service. Vi fick också ett stort förtroende för teamet som visade på stor lyhördhet och förståelse i våra viktigaste frågor. Vi landade i ett kundgränssnitt som känns precis som vårt eget och arbetade dessutom fram en felanmälningsfunktion som vi är först i Sverige med att kunna erbjuda”.

Avys ambitioner
Avy vill möjliggöra för bostadsbolag på marknaden att ta en centralare roll i boenderesan och lära känna sina kunder för en grund till tryggare samhällsutveckling. Samtidigt fortsätter kopplingen mellan verksamhetseffektivisering och förbättrad lönsamhet att vara en viktig ledstjärna.

”Att få arbeta med ett bolag som Mannersons som i fem generationer arbetat för att ge den bästa servicen till sina hyresgäster bevisar vikten och värdet av den kundfokuserade funktionalitet som fastighetsägare nu kan erbjuda via våra verktyg. Detta är ett viktigt erkännande för oss och vi ser fram emot ett fortsatt tight och insiktsfullt samarbete, säger Mikaela Svefors, medgrundare och kommersiellt ansvarig, Avy”.