Det ledande reseteknologiföretaget Amadeus och Emburse, den globala ledaren inom utgiftsoptimering, går samman i ett strategiskt partnerskap för att bättre möta kraven på affärsresor från globala företag. Partnerskapet kommer att säkerställa en sömlös upplevelse från reseplanering och bokning, till kostnadsrapportering, avstämning, återbetalningar och utgiftsanalys.

Genom att integrera rese- och samarbetsfunktionerna i Cytric by Amadeus med kostnadshanteringsfunktionen i Emburse Chrome River ger detta en överlägsen användarupplevelse och ett modernt tillvägagångssätt för resekostnadsoptimering. Det ger företag fler valmöjligheter när de letar efter en integrerad svit av moderna, sofistikerade verktyg för hantering av resekostnader, utan att behöva kompromissa med kvaliteten genom att vara bundna till en enda leverantör.

Amadeus och Emburse kan nu leverera en helt integrerad lösning till nya kunder och erbjuda varandras lösningar till befintliga kunder. Amadeus kommer att marknadsföra Emburse Chrome River som ett rekommenderat erbjudande om integrerad kostnadshantering till företag i USA och specifika marknader i Europa (Storbritannien, Skandinavien och Benelux), medan Emburse kommer att marknadsföra Cytric Travel och Cytric Easy for Microsoft Teams till sin portfölj av optimeringslösningar för resekostnader.

“Emburse och Amadeus har haft dataintegrationer under en tid, och vi delar ett antal högprofilerade kunder, men med detta partnerskap tar vi saker till nästa nivå”, säger Eric Friedrichsen, VD för Emburse. “De två företagen erbjuder ett antal kompletterande lösningar som spänner över hela affärsresan. Den här relationen gör det möjligt för oss att ge globala företag de senaste verktygen som erbjuder större enkelhet för sina slutanvändare, samtidigt som de skapar värde för företaget genom större synlighet och effektivare reseutgifter.”

Genom den globala räckvidden av detta partnerskap och båda företagens engagemang för innovation kan Amadeus Cytric Solutions och Emburse nu erbjuda ett attraktivt och övertygande alternativ som inte bara uppfyller kraven på resor och reseutgifter (T&E) för globala företag med komplexa reseprogram, utan också förbättrar effekten för globala verksamheter genom aktivering av reseanalys, resassisterande appar och integrerade kortprogram.

“Detta partnerskap gör det möjligt för oss att gå längre än att bara hantera resebokningar och utgifter. Genom att dra nytta av våra två företags kompletterande styrkor förbättrar vi avsevärt resenärens digitala och mobila upplevelse samt företagens reseutgifter och policyhantering under hela resan. Allt detta kommer att göra det möjligt för företag att optimera sina resekostnader när det gäller kostnader, koldioxidutsläpp och produktivitetssamarbete”, säger Rudy Daniello, Executive Vice President, Amadeus Cytric Solutions.

Partnerskapet mellan Amadeus och Emburse kommer att ge företagen möjlighet att dra nytta av den senaste tekniken och innovativa lösningar för att hantera sina affärsresor på ett mer effektivt sätt. Genom att kombinera Amadeus Cytric Solutions, som erbjuder en omfattande resehanteringsplattform, med Emburse Chrome River, en ledande lösning för kostnadshantering, kommer företagen att kunna erbjuda sina kunder en helhetslösning som täcker hela resprocessen.

Den integrerade plattformen möjliggör en sömlös upplevelse för företagens resenärer, vilket gör det enklare och smidigare att planera och boka sina resor samtidigt som de har full kontroll över sina utgifter. Genom att kombinera rese- och samarbetsfunktioner med kostnadshantering kan företagen få en heltäckande översikt över sina resekostnader och en bättre möjlighet att analysera och optimera sina utgifter.

En av fördelarna med partnerskapet är att det ger företagen större flexibilitet och valmöjligheter. Istället för att vara bundna till en enda leverantör kan företag nu dra nytta av de bästa lösningarna från både Amadeus och Emburse för att skapa en skräddarsydd lösning som passar deras specifika behov och krav.

För företag i USA och specifika marknader i Europa, som Storbritannien, Skandinavien och Benelux, kommer Emburse Chrome River att marknadsföras som ett rekommenderat erbjudande för integrerad kostnadshantering. Samtidigt kommer Amadeus att marknadsföra Cytric Travel och Cytric Easy for Microsoft Teams till Emburses portfölj av lösningar för resekostnadsoptimering.

Det strategiska partnerskapet mellan Amadeus och Emburse markerar en ny era för resor och resekostnadshantering för globala företag. Genom att erbjuda en integrerad plattform med avancerade verktyg och teknik kommer företagen att hjälpa sina kunder att effektivisera sina resor, minska kostnader och öka produktiviteten. Detta partnerskap är ett spännande steg framåt för branschen och kommer att bidra till att forma framtidens affärsresor.