Advenica, en ledande europeisk leverantör av cybersäkerhetslösningar, har fått en ny order från en finsk kund inom den offentliga sektorn. Ordern gäller cybersäkerhetsprodukter med hög assurans samt tjänster.

Advenica tillhandahåller expertis och unika, tekniskt avancerade, hållbara och framtidssäkra cybersäkerhetslösningar med hög assurans för kritisk data-in-motion upp till Top Secret-klassificering. Företaget har sitt huvudkontor i Malmö och etablerade sig i slutet av 2016 i Helsingfors, Finland. Sedan dess har flera finländska kunder inom den offentliga sektorn valt den europeiska leverantörens certifierade krypterings- och segmenteringsprodukter.

Den nya beställningen från en kund inom den finska offentliga sektorn är värd 9 MSEK och gäller både produkter och tjänster. Leverans planeras till hösten och vintern 2021.

Vi arbetar med kunder vars verksamhet kräver säkerhetslösningar med hög assurans för att kunna skydda den mest värdefulla informationen. Våra produkter uppfyller de allra högsta säkerhetskraven och med våra lösningar kan kunderna vara säkra på att förhindra intrång, dataläckage och manipulation av skyddsvärd information” säger Mikael Puska, VD Advenica Oy.