fbpx

tube cute oriental sex. free sex stories perfect russian girl.

16.7 C
Stockholm
måndag, juli 26, 2021
Hem Tillväxt Pressmeddelande Svenska elflygsbolaget tar in 35 miljoner dollar - Får även order på...

Svenska elflygsbolaget tar in 35 miljoner dollar – Får även order på 200 flygplan

Göteborgsbaserade företaget Heart Aerospace, utvecklar just nu ett elektriskt flygplan med plats för 19 personer som ska vara redo för kommersiell användning under 2026. Nu meddelar de att de precis tagit in 35 miljoner dollar i en finansieringsrunda ledd av Breakthrough Energy Ventures, United Airlines Ventures och Lowercarbon Capital. Även EQT och Lowcarbon Capitals investerar i elflygplanstillverkaren.

Heart Aerospace grundades 2018 och sedan dess har stort fokus legat på att utveckla ES-19, som är namnet på elflygplanet som ska drivas helt och hållet på batterier och elmotorer. Flygplanet kommer att ha en räckvidd på 40 mil, vara utsläppsfri och ha lägre driftskostnader än vanliga flygplan vilket gör det perfekt för korta regionala flygresor, uppger bolaget i pressmeddelandet.

I samband med att man tar in kapital så har även United Airlines och Mesa Air Group beställt totalt 200 elflygplan med tillägg på 100 stycken extra flygplan vid behov.

”Jag kan inte föreställa mig en starkare koalition av partners för att främja vårt uppdrag att elektrifiera kortdistansflyg.” säger Anders Forslund, VD för Heart Aerospace.

Med detta nya avtal fördjupar United Airlines sitt åtagande att minska sitt växthusgasutsläpp med 100 % fram till 2050 utan att förlita sig på traditionell klimatkompensering, samt möjliggöra tillväxt av Heart Aerospace och delta i utvecklingen av flygplan som minskar växthusgasutsläppen.

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -
click to read more javhdhay
interracial facefucking closeup. tube carmen got fucked hard.
eye catching desi guy.