Stillfront Group meddelar idag att Alexandre Salem tillträder rollen som Senior Vice President Operations & Platforms och medlem av Stillfronts affärsledningsgrupp. Alexandre kommer närmast från Huawei där han var Global Director of Gaming Partnerships. Alexandre har stor erfarenhet från spelbranschen och tidigare erfarenhet inkluderar roller som Gaming Lead EMEA Partnerships Solutions på Google och Global Advertising Monetization Director på King.

Som SVP Operations & Platforms kommer Alexandre Salems roll att vara att ytterligare öka skalbarhet och fokus på tillväxt inom gruppen, samt att stärka Stillfronts och dess studios partnerskap med de olika plattformar där spelen distribueras. I sin roll kommer Alexandre också att ge support och styrning till ett urval av studios inom gruppen, genom att vara en partner i deras strävan att fortsätta sin positiva utveckling och tillväxtresa.

“Jag är mycket glad över att få välkomna Alexandre till teamet som SVP Operations & Platforms. Alexandre har en imponerande bakgrund och expertis från många discipliner inom spelindustrin och han kommer att utgöra en viktig del av vår affärsledning som ger support till vår ständigt växande portfölj av spelstudios”, säger Alexis Bonte, COO, Stillfront.

“Jag är mycket glad att få börja på Stillfront, jag har följt och beundrat det här företaget i många år och jag ser fram emot att bidra till deras framgångssaga. Under mina samtal med Stillfronts ledning har jag imponerats av deras tydliga vision att fortsätta skapa unika spelupplevelser för spelare över plattformar, genrer och geografier”, säger Alexandre Salem.

Alexandre Salem tillträder sin tjänst den 21 februari 2022.