Infinidat, en ledande leverantör av enterprise-lagringslösningar, redovisar 40 procent försäljningstillväxt (year-over-year bookings) under 2021, inklusive en ökning med 68 procent under sista kvartalet 2021. 

Företaget skriver i sitt pressmeddelande att de har ökat sin tvåsiffriga tillväxt tack vare tre lösningar som blivit hyllade inom branschen – InfiniBox och InfiniBox SSA för primär lagring och InfiniGuard för modernt dataskydd, katastrofåterställning och cyberresiliens.

– Infinidat uppnådde en stark tillväxtbana under 2021, och levererade företagslagringslösningar som ger kraftfullt affärsvärde och tekniskt värde baserat på vår toppmoderna innovation och bästa kundupplevelser, säger Phil Bullinger, VD på Infinidat, och fortsätter:

– Det har varit ett förändringens år för företaget, och vår expansion visar vår beprövade tillväxtstrategi och speglar den snabbt ökande efterfrågan på Infinidats mjukvarudefinierade lagringsteknologi. Kund- och partner-tillväxten som vi uppnådde 2021 positionerar Infinidat för fortsatt framgång.

– Även i Norden märker tydligt av det stora intresset och behovet av snabba lagringslösningar som klarar av stora datavolymer med petabyte-skalbarhet. Vi leverera lagringslösningar som stämmer bra med de körningar och applikationer som större moderna företag efterfrågar i vår region, säger Fredrik Arveskär, regionchef för Infinidat i Norden och Benelux. 

Fler än 25 procent av Fortune 50-företagen är nu kunder till Infinidat, och utnyttjar företagets unika InfiniBox och InfiniGuard för deras primära lagring, modernt dataskydd, katastrofåterställning och affärskontinuitet och lösningar för cyberresiliens.