Invent Medic har utsetts att delta i programmet Masterclass series: Healthtech. Genom programmet utökas affärsnätverket och kunskapen om den brittiska marknaden, allt för att få de bästa förutsättningarna för att växa i Storbritannien.

Mellan augusti och oktober kommer Invent Medic delta i programmet Masterclass series: Healthtech som är organiserat och finansierat av Svenska handelskammaren i Storbritannien och Invest in Skåne.

Genom coaching, workshops och audits med entreprenörer, marknadsförare samt framstående nyckelpersoner inom den brittiska hälsosektorn, får Invent Medic de bästa förutsättningarna för att växa i Storbritannien. I programmet ingår även vägledning inom det brittiska investerarlandskapet, identifiering av potentiella kunder och partners, samtidigt som det brittiska affärsnätverket utökas.

-Vi är glada att ha blivit utvalda att delta i programmet och tidsmässigt så passar det väl in med vår tillväxtresa på den brittiska marknaden, säger Anna Lindström, VD för Invent Medic Sweden AB

I Storbritannien och Irland har Invent Medic sedan mitten av 2022 distributören iMEDicare för produkten Efemia Bladder Support.