Mjukvarubolaget Bambuser, med interaktiv liveshopping, har stigit kraftigt på First North de senaste åren och har på 3 år stigit ca 3 500 % och innehar idag ett börsvärde på ca 4 400 MSEK. Nu gör man en ytterligare satsning då man förvärvar 100 % av den svenska influencermarknadsföringsbyrån Relatable för 200 MSEK där en del betalas kontant och en del genom nyemitterade Bambuser-aktier. Den riktade emissionen kommer att ske till kursen 22,47 :- vilket är snittkursen senaste 3 handelsdagarna.

Relatables affärsidé är att matcha ihop företag med större influencers med syftet att öka och förbättra företagens marknadsföring. Genom affären så tror man att man tillsammans kommer skapa ökad tillväxt.

“Genom att samarbeta med Relatable ökar vi vår marknadsposition med en oöverträfflig SaaS-lösning som erbjuder det som tydligt skiljer oss från konkurrenterna”, Maryam Ghahremani, VD Bambuser.

Relatable har haft en stark tillväxt sedan start och under 2019 så uppvisade man en omsättning på 100 MSEK med en vinst på 10 MSEK.