Globala HR-företaget Deels nya värdering – 12 miljarder dollar

Globala HR-företaget Deel har värderats till 12 miljarder dollar och har nära 300 miljoner dollar i återkommande årlig intäkt. Deel har nu lanserat en ny global HR-plattform, “Deel HR”.

– Det handlar om att förenkla arbetssättet, säger Alex Bouaziz, vd och medgrundare, Deel.

Traditionellt har HR-avdelningar använt en mängd olika verktyg för att hantera anställda och internationella medarbetare, samt andra för eget kapital, utrustning och mer. Men det skapar ofta datasilos, problem med teknisk konsolidering och inkonsekventa teamupplevelser. Med Deel HR finns allt som behövs för att hantera hela personalstyrkan på en och samma plattform.

– Det handlar om att förenkla arbetssättet. Det behövs inte längre flera olika HR-system. Allt finns hos Deel, säger Alex Bouaziz.

– Produkter som radikalt förenklar HR tar oss närmare vårt mål, nämligen att hjälpa miljoner människor att jobba för de bästa företagen i världen, fortsätter han.

Deel har tidigare revolutionerat den globala distansarbetsmarkanden genom att förenkla internationella anställningar och löneutbetalningar. Över 15 000 företag som Klarna, Nike, Subway, Reebok och Forever21 har använt Deels tjänster för att anställa och betala anställda var som helst. Under 2022 ökade Deels årliga återkommande intäkt från 57 MUSD till 295 MUSD, samtidigt som värderingen höjdes till 12 mdUSD.

– Med hjälp av våra kunder, partners och den globala arbetskraften har vi förändrat hur företag anställer på distans, och nu kan vi gemensamt förändra hela HR-branschen, säger Alex Bouaziz.

Deel lanserar ”Deel HR”, den enda globala HR-plattformen med allt företag behöver för att hantera hela sin personalstyrka genom Deel. Lanseringen är det senaste steget i företagets vision att förändra hela HR-branschen.