Missa inte detta mycket intressanta avsnitt med OptiFreeze! Programledare Hampus Rebjö träffar Ulf Hagman, VD för OptiFreeze. De pratar bland annat om Fusionen med ArcAroma och kommande namnbyte till OptiCept Technologies.

Lyssna på Spotify

Optifreezes vision är att erbjuda lantbruksindustrin med lösningar baserade på innovativ teknologi och metoder med starkt genomslag. De förstärker färg, struktur, lukt, smak och hur länge produkterna håller i butiken.

Lyssna på iTunes

Ulf Hagman kommenterar avsnittet och ger en uppdatering om var OptiFreeze ligger idag: –“Jag tyckte det kändes väldigt bra att vara med i Framtidsbolagen, Hampus var mycket påläst och det blev en intressant intervju och dialog. Just nu befinner sig OptiFreeze i ett mycket spännande läge med fusionen med ArcAroma och byte av namn till OptiCept Technologies, men även många spännande projekt som t.ex utbyggnad av olivanläggningar runtom Europa.Vi har dessutom precis stärkt vårt samarbete med Dagab ytterligare. Ett viktigt steg i att minska svinnet av snittblommor är att mäta förändringen av svinn. Detta projekt kommer att genomföras i ett hundratal av butikerna inom Axfood och vi kommer regelbundet följa upp resultaten”

Lyssna på Acast