Howwe är en företagsprogramvara för accelererad tillväxt som skapar förutsättningar för organisationer att nå sina mål i tid. Library, det senaste tillskottet till ekosystemet kring Howwe, revolutionerar hur företag sätter upp sina mål och aktiviteter baserat på beprövad best practice.

Howwe omvandlar strategin, som vanligtvis är både komplex och på för hög nivå, till rollbaserade och prioriteterade mål kopplade till kraftfulla nyckelaktiviteter. Det gör strategin tydlig och agerbar för alla anställda i en organisation. Att sätta riktigt bra prioriterade mål och nyckelaktiviteter kan skapa magi, men processen för att komma dit kan vara ganska knepig.

Att sätta de viktigaste målen och nyckelaktiviteterna är faktiskt något de flesta företag kämpar med. Alltför ofta landar företag med alldeles för många och för vaga mål och aktiviteter. Processen för att sätta mål och bryta ner dem till agerbara aktiviteter är dessutom ofta manuell och tidskrävande. Resultatet? 80 % av företagen misslyckas med genomförandet av sin strategi och affärsplan och uppnår därmed inte sina mål.

Library är en interaktiv databas fylld med beprövade mål och relaterade aktiviteter baserade på best practice
Genom åren har insikter från hundratals företag inom olika branscher och vertikaler samlats i Howwe. Insights-teamet på Howwe Technologies har analyserat all data och identifierat de viktigaste målen och nyckelaktiviteterna som gett bevisad och upprepad acceleration. Resultatet är Howwe Library – en interaktiv databas där tusentals mål och aktiviteter summerats till ett fåtal av de viktigaste målen och nyckelaktiviteterna som presterat bäst, anpassade för olika divisioner, funktioner, avdelningar och team. Howwe Library gör processen för att sätta mål och nyckelaktiviteter, som vanligtvis upplevs som svår och komplex, enkel och användarvänlig för alla team inom en organisation.

“Företag som lägger sitt fokus på att uppnå sina viktigaste mål istället för att treva sig fram till vilka det är har avsevärt större sannolikhet att bli framgångsrika. Det är därför vi utvecklade Howwe Library – för att hjälpa fler företag och team att sätta sina viktigaste mål och nyckelaktiviter i en digital och sömlös process”, säger Johan Sundell, Head of Insights, Howwe Technologies.

En digitaliserad målsättningsprocess
Alla användare i Howwe har tillgång till Library och kan när som helst bläddra bland de viktigaste målen och relaterade nyckelaktiviteterna utifrån den roll, bransch och de behov de har. Med några få knapptryckningar får de utvalda och individanpassade förslag som redan har testats av flera team och har gett bevisad framgång. Användarna kan dessutom få kortfattade beskrivningar och definitioner av varje mål och aktivitet från ett team av experter inom det specifika området.

“Att sätta mål och aktiviteter har aldrig varit enklare eller mer effektivt för företag. Genom att helt digitalisera målsättningsprocessen kan användare sätta högkvalitativa mål och aktiviteter på bara några minuter, oavsett om man är en ny eller befintlig användare.

Library låser också upp enorma möjligheter för oss som företag att ytterligare skala vår verksamhet. Samtidigt framtidssäkrar vi våra möjligheter att fortsätta förse våra kunder med branschledande insikter som bidrar till att accelerera deras tillväxt”, fortsätter Johan Sundell.