fbpx
0.9 C
Stockholm
måndag, januari 24, 2022
Hem Finans Kryptovaluta Arcane Crypto presenterar kvartalsrapport – ökar omsättningen kraftigt

Arcane Crypto presenterar kvartalsrapport – ökar omsättningen kraftigt

Det norska kryptobolaget Arcane Crypto har presenterat sin andra kvartalsrapport för året. Det rapporterar Trijo News om.

Arcane Crypto är en av de största spelarna på den nordiska kryptomarknaden.Bolaget äger bland den svenska kryptobörsen Trijo samt en rad andra företag inom segmentet.

Omsätter över 100 miljoner
Under fredagsmorgonen presenterade Arcane siffror för årets andra kvartal. Rapporten visar bland annat att omsättningen har ökat.

Arcanes omsättning passerade 100 miljonerkronorsgränsen, vilket är en kraftig ökning jämfört med kvartalet innan. Samtidigt ökade även nettoförlusten, som landade på -7,1 miljoner kronor.

Pådrivande för den höga omsättningen var bolagets förvärv av den norska kryptobörsen Kaupang.

“Vi fortsätter att leverera vår kärnstrategi”

Torbjørn Bull Jenssen, Arcanes vd, ser mycket positivt på siffrorna.

– Det andra kvartalet var bra för Arcane Crypto på många fronter. Vi fortsätter att leverera vår kärnstrategi, att utveckla och investera i projekt fokuserade på bitcoin och digitala tillgångar, säger han enligt ett pressmeddelande.

Om skribenten

Mattias Ahlberg
Mattias har en bakgrund inom finans - och företagstjänster och är för tillfället aktiv i finansföretaget Capeum som erbjuder tjänster inom Corporate Services. Har du några frågor till Mattias eller är intresserad av framtida samarbeten är du mer än välkommen att höra av dig!

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -