Den här veckan har XMReality lanserat två nya produktplaner tillgängliga för köp direkt online. XMReality har sedan slutet av 2019 gett marknaden möjlighet att köpa en ren mobilversion av produkten online, kallad XMReality Business. I takt med att användandet av tekniken har ökat, har användarnas krav på funktioner också ökat och de två nya produktplanerna, Professional och Professional Plus, är därför mer omfattande med ytterligare funktionalitet jämfört med Business.

Tekniken remote guidance såg ett stort uppsving till följd av pandemin och som ett resultat av detta har XMReality fått en djupare förståelse för hur programvaran används av kunder. Det blev tydligt att en ren mobillösning inte räckte i de flesta industriella användningsfall eftersom den som guidade föredrog att göra det från en dator. De två nya produktplanerna, Professional och Professional Plus, innehåller därför stöd för användning på såväl PC som mobiltelefoner. Professional Plus kan dessutom användas med smarta glasögon och inkluderar en del integrationsmöjligheter.

“Majoriteten av vår försäljning utförs av våra Enterprise Sales-representanter, och vi vet att större kundkonton kommer att kräva involvering av en säljare. Jag tror dock att försäljningskanalen online är viktig för oss av två anledningar; i första hand för att göra det enklare för en kund att göra ett köp när det passar dem och för det andra för att vi internt ska minska kundanskaffningskostnaderna.” Säger Andreas Jonsson, CSO på XMReality och fortsätter “Än så länge är vi det enda företaget inom vår marknadsnisch som erbjuder möjligheten att registrera sig för produkten online och detta tror jag är en konkurrensfördel.”

För en potentiell XMReality kund finns det nu tre produktplaner att välja mellan: Professional, Professional Plus och Enterprise, alla anpassade för att stödja professionell användning. Vem som helst har möjlighet att registrera sig för en gratis 30-dagars testversion av Professional och kan under testperioden testa alla samtalsfunktioner som lösningen erbjuder, såsom gruppsamtal, inspelning, hands overlay och dokumentdelning. För tillgång till ytterligare funktioner som avancerade adminfunktioner, statistik, integrationer och branding kan en kund välja att köpa antingen Professional Plus eller Enterprise-erbjudandet. För mer information om de olika produktplanerna, besök XMRealitys webbplats.