Visma Software har utsett Exsitec till Årets Partner för femte året i rad. Utmärkelsen går till det partnerföretag som har utmärkt sig extra i sitt samarbete med Visma under året.

– Att utses till årets partner fem år i följd kräver ett extraordinärt arbete över tid, och det lever Exsitec mer än väl upp till. Deras driv, höga leveransnivå och glasklara blick framåt bidrar dagligen till it-modernisering för svenska företag. De är också en ovärderlig sparringpartner för oss vad gäller produktutveckling. De är engagerade, utmanar oss och ger input till lösningar, säger Maria Börjesson, vd för Visma Software.

Exsitec har en stark ställning när det gäller att leverera moderna verksamhetssystem och har under året bidragit till att många svenska företag har fått tillgång till fördelarna med detta. De har även blivit Vismas första partner att leverera det nya molnbaserade ekonomisystemet Control Edge.

Exsitec har imponerat inte bara på grund av sina affärsresultat och breda leveranser, utan även på grund av sin hälsosamma och engagerade inställning till affärer, medarbetare och partnerskap. Under året har man sett Exsitec öka sitt interna engagemang för miljömedvetenhet och de har också uppmärksammats för sitt jämställdhetsarbete.

Visma Software motiverar utnämningen av Exsitec till Årets Partner 2022 så här:

“Exsitec levererar stadigt på en hög nivå och arbetar frekvent med hela vår produktportfölj. De växer kontinuerligt tillsammans med oss och bryter ny mark med nya produkter och lösningar tillsammans med oss på Visma. De är offensiva och framåtlutade.”

– I ett år med mycket osäkerhet i omvärlden har vi både breddat vårt gemensamma erbjudande med nya produkter och tagit de befintliga lösningarna till nya nivåer. Samarbetet med Visma är en stabil och växande grund i vår verksamhet och vi ser fram emot många utvecklande år tillsammans, säger Johan Kallblad, vd för Exsitec AB.

Årets Partner utmärkelse delas ut varje år av Visma Software och fjorton ytterligare utmärkelser delades ut vid Visma Software Partner Summit den 27 januari 2023, till partnerföretag och individer som har gjort en extra insats under året.