Entrepreneurs Organization (EO) är ett internationellt nätverk för entreprenörer och är verksamt i 63 länder. Nätverket grundades för över 25 år sedan och har idag 16500 medlemmar. Entrepreneurs Organization hjälper företagare och entreprenörer att växa genom sitt icke-hierarkiska nätverk, upplevelser och praktiska erfarenheter.

Nästa kapitel öppnas nu upp i Sverige meddelar organisationen. Den trettionde juni kommer det att hållas ett test-evenemang i Stockholm där det kommer att ges mer information till alla kvalificerade medlemmar om nästa “Chapter Event” som kommer att äga rum här.

Fördelarna med ett medlemskap i Entrepreneurs Organization är:

  • Som entreprenör kan det kännas ensamt att driva ett företag utan hjälp eller vägledning. Med EO får du tusentals andra drivna människor bakom ryggen, som hjälper och svarar på dina frågor. De flesta har varit i samma situation någon gång i sin karriär.
  • Genom vårt forum finns det alltid någon till hands. Självklart sker allt konfidentiellt och i en miljö som känns trygg.
  • Globala evenemang – Då och då hålls lite större globala event, som många upplever är banbrytande och en höjdpunkt i livet. Oftast hålls dessa event på exotiska och spännande platser.
  • Chapter Events – Dessa evenemang hålls lokalt där du får chansen att lyssna på framgångsrika talare och nätverka med likasinnade.
  • EOs mentorsprogram – Här hjälper och utvecklar vi dig, dina idéer och ditt företag, steg för steg. Vi erbjuder även andra typer av utbildningar för att få dig att växa både på det personliga planet och professionellt.

Entrepreneurs Organization spelar en viktig roll för flera tusen företag, ledande entreprenörer och industrier. Att vara med i en så pass stark organisation kan ge dig ovärderlig kunskap och insikter i hur du ska skala upp ditt bolag, ge dig styrka att fortsätta när det går tufft, stötta vid svåra och kniviga problem samt utveckling av ditt ledarskap. Att EO nu kommer till Sverige är en stor händelse. Det är ett utmärkt tillfälle för entreprenörer här att växa och skala upp snabbt.