Transfer Group AB (publ) tillkännager idag förvärvet av Commuter Security Group AB (CSG). Det framgår av ett pressmeddelande.

CSG är ett av länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag och har bedrivit bevakningsverksamhet sedan 2003. CSG finns idag i Stockholm, Södermanland, Uppsala och Örebros län med över 450 medarbetare.

Mats Holmberg, VD Transfer Group, kommenterar: ”Vi är mycket glada för detta förvärv som kommer stärka säkerhetsprofilen ytterligare. Alla papper är klara, alla tillstånd är överförda och vi kommer att stänga affären under slutet av februari. För CSG och dess kunder kommer verksamheten att fortsätta precis som innan och vi är glada att CSGs ledning följer med till Transfer Group.”

Pelle Johansson, VD CSG, kommenterar: ”CSG har de senaste åren tillsammans med Keolis haft en mycket god utvecklingsresa där CSG utvecklats från att vara en leverantör med primärt fokus på kollektivtrafik till att bli en komplett säkerhetsleverantör med ett brett tjänsteerbjudande. Att vi nu blir en del av Transfer Group ser jag som ett naturligt steg i vår utvecklingsresa och ser stora möjligheter i att vi tillsammans med koncernens företag kommer att kunna utveckla våra produkter och tjänster till att bli än mer konkurrenskraftiga på marknaden.”

Slutligen så ser Transfer Group och ledningen för CSG fram emot en spännande framtid där vi vill ta plats på marknaden både i Sverige och senare i Europa.

Pressmeddelandet kan läsas i sin helhet hos Transfer Group