THiS Less-is-more Group AB har tecknat ett sponsoravtal med Svenska Surfförbundet. Genom sponsoravtalet kommer THiS Group bli en viktig part för Svenska Surflandslaget i deras resa mot EM i Danmark under 2022 samt VM i El Salvador under 2023 och OS i Frankrike under 2024.

THiS Group kommer stötta Svenska Surfförbundet och det Svenska Surflandslaget genom den egna Sureka®-lösningen som inkluderar stevia och andra växtbaserade ingredienser för sockerreduktion.

– Jag är glad över att vi har kommit överens och att vi tillsammans kan skapa värde för ett bättre samhälle och en bättre planet. Tillsammans kan vi skapa den vackra fjärilseffekten, säger Peter Klang, styrelseledamot för Svenska Surfförbundet.

– Att vara en stolt sponsor till Svenska Surfförbundet möjliggör för THiS Groups och Surekas® visuella utseende globalt. Surekas® sockerersättningslösning har utvecklats under decennier och nu är det dags att lansera Sureka®, såväl nationellt som internationellt. Därav är samarbetet med Svenska Surfförbundet helt rätt väg att gå, säger Ali Farmandeh, vd för THiS Group.

För mer information, besök Svenska Surfförbundet.

THiS Group satsar just nu hårt på tillväxt inför en planerad börsnotering under slutet på året. Finanstid har tidigare skrivit om att man bland annat har förvärvat e-handelsplattformen Karuu samt att man tecknat ett distributionsavtal med danska snacks- och hälsoföretaget Easis.