Affärssystemspecialisten TagsIT har under sommaren anslutit som återförsäljare av Vismas flaggskeppsprodukt Visma.net och står nu startklara inför en väntat intensiv höst. Hög efterfrågan på ett modernt, standardiserat affärssystem borgar för en flygande start på ett långt och givande samarbete.

– TagsIT är “spot on” vad vi söker i en samarbetspartner – nytänkande, starkväxande och lyhörda. Deras spetskompetens inom ERP-lösningar blir en stor tillgång till det nätverk av experter som vårt partnerprogram utgör, säger Niclas Nässlander, partneransvarig på Visma Software.

TagsIT har sedan länge ett specifikt fokus på bland annat lösningar för bygg- och entreprenadbranschen som de nu ser stora möjligheter att ta till nästa nivå i sitt Visma.net-erbjudande. Parallellt har de också siktet inställt på att bredda sitt erbjudande, nå nya målgrupper och växa i antal kunder.

– Med Visma.net i vår produktportfölj blir vi starkare och kan hjälpa fler företag att få en långsiktig och hållbar affärssystemslösning på plats. Med bredare tjänsteportfölj blir vi också en mer attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare får möjlighet att utvecklas inom företaget. säger Hamed Shahedi, koncernchef på TagsIT.

Teamet för Visma.net är redan på plats hos TagsIT och utgör en stor del av företagets strategi framåt.

– Visma.net är ett modernt affärssystem i absolut framkant. Jag och mina kollegor ser mycket fram emot att vara en del av dess fortsatta framgång och utveckling tillsammans med Visma och våra framtida kunder, säger Hamed Shahedi.