God morgon!

Förra veckan var den sista av rapportfloden för denna gång, och visst har vi fått se en del spektakulära utfall och kursrörelser. I fredags satte OMXS30 all time high vilket vittnar något om hur utfallet blev i denna rapportflod.

Denna vecka har vi några eftersläntrare och en del med brutna räkenskapsår, vi har listat några av de vi tror kommer att få en del uppmärksamhet i veckan.

Ingen rapport idag men på tisdagen rapporterar Systemair sitt tredje kvartal. Systemair är specialiserat inom ventilationslösningar. Bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter som används för att transportera värme, kyla och luft i större byggnader. Bolaget har haft några riktigt fina år bakom sig och även i år är aktien upp med drygt tre procent.

På onsdagen rapporterar Fantasma Games sitt fjärde kvartal. Fantasma Games är verksamt inom spelbranschen. Bolaget utvecklar och erbjuder mobilspel för videoslots där fokus ligger på själva spelproduktionen. Efter ett fint 2023 har aktien backat tillbaka och är nu några procent under noteringskursen från april 2021. Kan detta bli vändningen upp igen? Även Clas Ohlson avlägger sin Q3:a på onsdagen.

Torsdagen levererar Minesto och även SAS rapporterar. Minesto är verksamt inom förnybar energi. Bolagets egenutvecklade teknik används för att producera el från tidvatten- och havsströmmar och riktar sig mot elbolag, andra kraftproducenter samt projektutvecklare. Bolaget är en avknoppning från SAAB och har haft en knagglig resa. Bara i år har aktien sett en nedgång med 57 procent.

Vi ses i marknaden!

Bolag Kvartal
Tisdag
Systemair Q3
Traton Q4
Scandinavian ChemoTech Q4
Onsdag
Fantasma Games Q4
Acuvi Q4
Clas Ohlson Q3
ShaMaran Petroleum Q4
Idun Industrier Q4
Torsdag
Minesto Q4
Sweden Buyersclub Q4
Solnaberg Property Q4
SAS Q1
Fredag
InCoax Networks Q4
Sectra Q3
Coala-Life Group Q4
ChromoGenics Q4
Enersize Q4
Fluicell Q4
LL Lucky Games Q4