Idag kan vem som helst börja handla på börsen. Som nybörjare kan det dock oftast kännas överväldigande att dyka sig in i finansbranschen då den innehåller många svåra termer och ett överflöd av information kring makrostatistik, bolagsinformation och framtidsprognoser. Det är här som InvestoRunner kommer in i bilden genom att hjälpa sina besökare att orientera sig fram i en komplex bransch.

Med ett brinnande intresse för att lära ut kunskap och information kring privatekonomi och investeringar har InvestoRunner sedan 2020 vuxit sig till att bli Sveriges största jämförelsetjänst för investeringar. Låt oss fördjupa oss i InvestoRunners resa, tjänsterna som den erbjuder och framtida mål.

Så fungerar webbplatsen
InvestoRunner fungerar som en plattform där man förenklar processen att jämföra både svenska och utländska aktiemäklare. Detta vad gäller bland annat avgifter, erbjudanden, insättningsbelopp och uttagskrav.

Vidare kan användare på webbplatsen bläddra igenom ett brett utbud av finansiell information, regelverk och saker att tänka på när man investerar på börsen. På sätt hjälper InvestoRunner till att utbilda investerare till att kunna fatta mer välinformerade och genomtänkta investeringsbeslut.

Mål med webbplatsen
Det primära målet med InvestoRunner är att demokratisera finansiell information. Det vill säga, göra den tillgänglig för alla typer av investerare. Detta genom att ge ut den kunskap och de verktyg som krävs för att framgångsrikt navigera sig fram på finansmarknaden och kunna fatta välgrundade investeringsbeslut.

InvestoRunner främjar transparens genom att tillhandahålla opartiska jämförelser, vilket gör det möjligt för användare att fatta investeringsbeslut som är i linje med deras mål och riskaptit.

InvestoRunner arbetar ständigt utifrån ett användarcentrerat tillvägagångssätt. Informationen är skriven för att vem som helst ska förstå komplexiteten kring olika värdepapper och finansiella instrument. Vidare säkerställer webbplatsen att investerare kontinuerligt har tillgång till den mest korrekta och aktuella informationen.

Teamet
Bakom InvestoRunners framgång ligger ett dedikerat team med ett högt engagemang för att göra privatekonomi och investeringar både roligt och användarvänligt. Med sin samlade expertis arbetar teamet kontinuerligt för att förbättra plattformen och leverera värde till användarna genom att gå in på djupet kring finansmarknadens alla komplexa delar.

InvestoRunners innehållsskapare är experter inom sina respektive områden och erbjuder värdefulla insikter om marknadstrender, investeringsstrategier och finansiella nyheter. De undersöker och tar fram noggrant undersökt innehåll, vilket säkerställer att investerare har tillgång till högkvalitativ och pålitlig information.

Framtidsplaner
Sedan starten 2020 har InvestoRunner, med hjälp av ett passionerat team, dedikerade innehållsskapare och ett engagemang för transparens, lyckats växa snabbt som jämförelsesajt.

InvestoRunner har fortsatt planer på att förbättra webbplatsen i framtiden. Exempelvis förbättra användarupplevelsen genom att implementera flera och mer avancerade analys- och jämförelseverktyg. Detta ska göra det möjligt för investerare att fatta beslut med lätthet.

Dessutom arbetar InvestoRunner ständigt med att bredda sitt innehåll av finansiellt utbildningsmaterial till att täcka fler komplexa områden och svåra begrepp. Detta är något man arbetat med sedan starten.

Vidare planerar InvestoRunner på att växa sitt team genom att anställa fler medarbetare som brinner för investeringar. Genom att besöka deras webbplats kan man se vilka jobb som finns tillgängliga.