Jorge Castro, en av Sveriges mest framstående SEO-experter och grundare av Growth Marketing Sweden AB, har nått finalen i den prestigefyllda Global Search Awards. Denna internationella gala samlar de bästa SEO-experterna från hela världen för att hylla framstående prestationer inom sökmotoroptimering.

Jorge Castros resa inom digital marknadsföring är en inspirerande berättelse om innovation och framgång. Som grundare och VD för Growth Marketing Sweden AB har han länge varit en av de ledande rösterna inom digital marknadsföring i Sverige. Med en imponerande karriär som sträcker sig över flera år, har han hjälpt otaliga företag att nå toppositioner på Google och öka sin organiska trafik avsevärt. Hans tidigare arbete som marknadschef på ABS Wheels mellan 2014 och 2021 resulterade i en ökning av företagets omsättning från 30 till 130 miljoner SEK.

Lyssna på vår podcast Framtidsbolagen där vi intervjuar Castro

Efter att ha etablerat sig som en ledande röst inom SEO i Sverige, har Jorge kontinuerligt drivit gränserna för vad som är möjligt inom digital marknadsföring. Hans expertis har inte bara lett till imponerande resultat för kunder, utan har också gett honom flera prestigefyllda utmärkelser och erkännanden. Han har blivit utsedd till “Årets Marknadsförare, E-star awards” och en av Sveriges 101 Supertalanger enligt Veckans Affärer. Även hans byrå har uppmärksammats tidigare på prestigefyllda Search Engine Land Awards i kategorin ” Small agency of the year”

Hans inflytande i branschen sträcker sig även till att ha varit jurymedlem för svenska SEO-priset och att idag bidra med sin kunskap till yrkeshögskolor som utbildar Sveriges blivande digitala experter. Utöver det har Castro lanserat boken ”Framtidens SEO” till förmån för barncancerfonden, något finanstid var först med att publicera.

Under 2024 har Jorge fortsatt att driva innovation inom SEO och growth hacking. Han har varit en aktiv talare på branschevenemang, företag och poddar. Growth Marketing Sweden AB har visat en imponerande tillväxt under det senaste året. Företaget närmar sig nu en omsättning på 9 miljoner kronor, vilket innebär nästan en fördubbling från föregående år. Denna tillväxt är ett tydligt bevis på den framgångsrika strategin och det värde som Jorge och hans team levererar till sina kunder.

“Att vara finalist i Global Search Awards är en stor ära och ett erkännande av det hårda arbete och den passion jag och mitt team har för SEO, Det är inte varje dag man blir finalist i Global Search Awards”, säger Jorge Castro. 

Global Search Awards är en av de mest respekterade utmärkelserna inom SEO-branschen och att nå finalen är ett bevis på att man gör ett exceptionellt arbete. Dessa utmärkelser firar de bästa inom PPC, SEO och innehållsmarknadsföring från hela världen, och att bli erkänd på denna nivå är en betydande prestation.