Lasse Nordlund har utsetts till försäljningschef (CCO) för teknik- och designföretaget Reaktor och kommer att leda Reaktors försäljnings- och affärsutveckling. Han tillträder sin nya roll den 5 februari.
Lasse Nordlund brinner för att skapa hållbara konkurrensfördelar genom att kombinera mjukvarulösningar med maskininlärning. När det görs på rätt sätt kan denna kombination förbättra affärsresultaten genom att minska kostnaderna och förbättra vinstmarginalerna.
– Jag är glad över att bli en del av Reaktor-teamet och ser fram emot att utveckla företaget till nästa nivå. Reaktor är kända för att jobba med stora namn i olika branscher och för att skapa produkter som andra ser upp till, säger Lasse Nordlund.
Lasse har över 20 års erfarenhet av att hålla internationella positioner på företag som Eliza Corporation, Visma Group, Hotelzon International och Unisys. Under sin karriär har han även haft ett flertal styrelseuppdrag i olika mjukvaruföretag.
– Jag är glad över att Lasse är med i vårt team. Han har omfattande internationell erfarenhet av lösningorienterad försäljning och är också en erfaren och duktig teamledare. Vi uppdaterar vår strategi för att säkerställa fortsatt framgång med våra kunder och jag är väldigt optimistisk inför 2024, säger Reaktors vd Pekka Horo.
Reaktors ledningsgrupp består av vd Pekka Horo, verksamhetschef Roni Ström, ekonomichef Ilkka Kosola, hr-chef Anouk Koudijs och naturligtvis från februari och framåt, försäljningschef Lasse Nordlund.