En spännande förändring sker inom XMReality när Lars Sandlund tar plats som Chief Sales Officer (CSO) från och med oktober. Sandlund, som senast var VD för Dataton AB, ett världsledande företag inom mjukvara och mediaservrar för den professionella audiovisuella industrin, tar på sig rollen att leda försäljningsaktiviteterna för XMReality, en framstående aktör inom remote support-lösningar med Augmented Reality (AR). Bolaget är noterat på Nasdaq First North

Med en imponerande bakgrund och en gedigen erfarenhet av global mjukvaruförsäljning, tar Lars Sandlund på sig utmaningen som CSO hos XMReality. Efter att ha tjänstgjort som VD för Dataton AB under de senaste sju åren och bidragit till företagets starka ställning inom den audiovisuella branschen, är Sandlund redo att ta sin kompetens till nya höjder.

XMReality har etablerat sig som en ledande aktör inom remote support-lösningar som utnyttjar Augmented Reality för att förbättra effektiviteten och precisionen av fjärrsupport. Med den senaste tillsättningen av Lars Sandlund som CSO strävar företaget efter att stärka sin position och expandera sin närvaro på marknaden. Denna nya tillsättning kommer som ett strategiskt drag för att implementera XMRealitys tillväxtstrategi på bästa möjliga sätt.

Lars Sandlunds erfarenhet av att etablera partnerskap och leda framgångsrik försäljning kommer att utgöra en värdefull tillgång för XMReality. Hans tidigare roller som Chief Operating Officer och försäljningschef hos Dataton AB har inte bara gett honom en bred förståelse för marknaden, utan har också varit avgörande för att driva företagets framgångsrika tillväxt.

“I och med min ankomst som CSO hos XMReality känner jag både ära och ödmjukhet”, säger Lars Sandlund. “Detta är ett företag som jag länge har följt och som jag alltid har trott besitter en otroligt spännande produkt som verkligen adresserar dagens marknadsbehov. Jag ser fram emot att bli en integrerad del av det skickliga och progressiva XMReality-teamet samt att rikta hela min uppmärksamhet mot försäljningsstrategier. Med min långa erfarenhet av att tillhandahålla innovativa IT-lösningar till professionella kunder världen över, strävar jag efter att göra en betydande insats.”

Andreas Jonsson, VD för XMReality, delar sin entusiasm över den nya tillsättningen: “Vi är mycket glada över att välkomna Lars till XMReality-teamet. Hans kompetens och erfarenhet matchar precis det vi letar efter hos en säljchef för att nå våra ekonomiska mål. Han besitter inte bara omfattande erfarenhet av global mjukvaruförsäljning, utan tar även med sig lärdomar från sin tid som ledare för Dataton AB, vilket kommer vara ovärderligt för vårt strategiska arbete.”

Med Lars Sandlund i sin nya roll som Chief Sales Officer ser XMReality ljust på framtiden. Med sin starka bakgrund och gedigna erfarenhet förväntas Sandlund bli en pådrivande kraft i företagets tillväxtresa och i att bibehålla sin position som en innovativ aktör inom remote support-lösningar med Augmented Reality. Med detta steg stärker XMReality sin position på marknaden och öppnar upp för nya möjligheter att forma framtiden för fjärrsupportteknologi.