Med Kronans Apoteks nya drive in-tjänst kan man handla apoteksvaror utan att ens behöva gå ur bilen. Tjänsten lanseras nu på ett 40-tal av kedjans apotek runt om i Sverige och fler planeras att rullas ut successivt.

För att säkerställa ett sätt för kunder att handla smidigt och tryggt lanserade Kronans Apotek i våras tjänsten ”Du ringer in, vi kommer ut” som innebär att kunder ringer in sina beställningar för att sedan själva hämta upp dem utanför sitt lokala apotek. På många apotek kan kunderna även ringa på en klocka utanför apoteket och göra sina beställningar och upphämtningar. Tjänsten blev snabbt oerhört populär bland kunderna. Nu har den utvecklats ytterligare till att erbjuda kunder en möjlighet att hämta sina varor utanför sitt lokala apotek utan att lämna bilen.

Driv in-tjänsten innebär att kunden, efter att ha ringt in sin order och fått råd och information, sedan kan hämta ut den utanför sitt Kronans Apotek utan att lämna bilen. Väl på plats kommer Kronans Apoteks medarbetare ut och levererar paketet till bilen. Betalning sker på plats via Swish, jämna kontanta pengar eller via Payex konto.

Vi ser ständigt över möjligheterna att skapa smidiga leveransalternativ för våra kunder, samtidigt som man kan få råd och vägledning av sitt lokala apotek. I rådande tider är det ett självklart beslut att komplettera vår redan uppskattade ring och hämta-tjänst med en drive in-lösning på så många av våra apotek som möjligt, säger Charlotte Stenbeck, Affärsutvecklingsdirektör på Kronans Apotek och fortsätter:

Om vi ser att kunderna fortsätter att uppskatta tjänsten kommer vi att fortsätta tillhandahålla detta under lång tid framöver.