Fellowmind, ledande europeisk Microsoftpartner inom digitala affärslösningar, har rekryterat Anna Eriksmo som CFO för den svenska regionen. Anna har de senaste 18 åren varit verksam inom energibranschen och kommer närmast från Modity Energy Trading i Lund.

Anna har lång och gedigen erfarenhet inom energibranschen och kommer närmast från Modity Energy Trading i Lund där hon sen 2018 haft rollen som CFO och även ansvarat för IT governance, risk och compliance. På Modity Energy Trading har Anna varit drivande i att utveckla bolagets ekonomi- och back-officeprocesser och transformera bolagets affärsriktning utifrån satta strategier. Tidigare arbetade hon under många år på E.ON i Malmö och Tyskland där hon bland annat jobbat med innovation och affärsutveckling, IT- och verksamhetsutveckling, Business controlling samt försäljning och analys.

– Jag är otroligt glad över att få välkomna Anna till Fellowmind Sverige som en viktig nyckelspelare i vår fortsatta tillväxt. Annas bakgrund lämpar sig särskilt väl i rollen som CFO hos oss då hon är en duktig och erfaren ledare som tidigare lyckats väldigt bra med att bygga framgångsrika finansteam, utveckla hållbara affärsprocesser och driva strategisk affärstransformation. Detta i kombination med Annas värme och empati är precis vad vi behöver för att fortsätta bygga Fellowmind Sverige på ett framgångsrikt sätt, säger Anna Kleine, Regional Director & CEO Fellowmind Sverige.

–Det som lockar mig med Fellowmind är att det är ett bolag i kraftig tillväxt och med ett tydligt ägarskap. Samtidigt får jag intrycket av att Fellowmind är en varm och öppen arbetsplats som värnar om sina medarbetare och strävar efter att attrahera de bästa talangerna. En annan viktig anledning för mig att välja Fellowmind är att få jobba tillsammans med Anna Kleine. En person med ett starkt, tydligt och varmt ledarskap. Jag ser väldigt mycket fram emot att börja på Fellowmind och det känns spännande att kliva in i en ny bransch med hög konkurrens om både medarbetare och kunder, säger Anna Eriksmo, ny CFO i Fellowmind Sverige.

Anna tillträder tjänsten den 12 maj 2022 och kommer ingå i den svenska ledningsgruppen.