Fastly, en framstående global leverantör av edgeplattformar, introducerar en ny, förenklad metod för att strukturera sina tjänster och fastställa priser. Denna förändring syftar till att göra det smidigare för företag och organisationer av alla storlekar att utforska, köpa och använda Fastlys kraftfulla plattform för innehållsleverans, säkerhet och edge-lösningar. Detta resulterar i en snabbare och mer användarvänlig process för nya kunder att implementera Fastlys tekniklösningar, samtidigt som befintliga kunder som vill utöka sin användning av Fastlys plattform också gynnas.

”De snabbt föränderliga behoven i dagens miljö kräver både innovation och ökad anpassningsförmåga. De nya tjänstepaket och prissättningsstrukturer på Fastlys plattform gör det enklare för globala användare att dra nytta av högkvalitativa lösningar, oavsett var de befinner sig i sin digitala transformationsresa”, säger Ghassan Abdo, en analytiker vid IDC Research, som ansvarar för telekom, virtualisering och innehållsnätverk.

Den förenklade prissättningen inkluderar fasta prisalternativ, vilket erbjuder en förutsägbar modell som minimerar överraskningar i form av oväntade räkningar vid exempelvis trafikspikar, DDoS-attacker och felaktiga konfigurationer. Prisnivåerna är tydliga, transparenta och konkurrenskraftiga, och inga dolda avgifter eller komplicerade villkor finns.

– Att inte behöva oroa sig för hur mycket bandbredd som används är en stor anledning till att vi väljer Fastly. Vi värdesätter kostnader som är förutsägbara även vid belastningstoppar. Fastlys moderna självserviceplattform gör att våra utvecklare kan förverkliga vår aggressiva digitala transformation på ett bättre sätt , säger Joel Wiegman, chef för mjukvaruutveckling på Abercrombie & Fitch.

De tillgängliga paketen (Starter, Advantage och Ultimate) är utformade för att tillgodose behoven hos företag och organisationer av alla storlekar. Kunder har flexibilitet att kombinera olika paket efter sina unika behov. För de kunder som föredrar prissättning baserad på användning kommer Fastly även att fortsätta utveckla den modellen.

Utökade kostnadsfria tester och mer självservice

Fastly har dessutom utökat sitt kostnadsfria erbjudande, vilket gör det enklare att testa företagets lösningar för leverans av innehåll, säkerhet, beräkningskraft och insyn, utan att några villkor ställs. Vidare har antalet alternativ för kostnadsfria tester av funktioner för självservice utökats. Förutom för analysverktygen Domain Inspector och Origin Inspector finns det nu också kostnadsfria alternativ för WebSockets och Fanout. Det finns planer för ännu fler kostnadsfria funktioner med självservice.

Ökad satsning på globalt partnernätverk

Tack vare sitt prisbelönta partnerprogram når Fastly fler kunder på ett snabbare och enklare sätt. Nu utökas partnersatsningen med möjligheter för kanalpartner att sälja Fastlys nätverkstjänster. De nya erbjudandena inkluderar verktyg för att underlätta partners kundkontakter och fler möjligheter till upp- och korsförsäljning, som innefattar attraktiva starterbjudanden.