Erica Larson utses som ny VD i Mindler

Mindler, den framstående plattformen för digital mentalvård, har nyligen utsett Erica Larson som sin nya VD. Denna utnämning kommer att stärka Mindlers position inom den snabbt växande sektorn för online psykologi och leda företaget mot fortsatt tillväxt. Erica Larson har en gedigen erfarenhet inom digital vård och kommer senast från rollen som Regional Director Stockholm på Kry, ett framstående digitalt vårdbolag.

Mindler erbjuder användare möjligheten att få kvalitativ psykologisk hjälp genom videosamtal, internetbaserad kognitiv beteendeterapi (IKBT) och andra digitala verktyg. Plattformen gör det enkelt för patienter att kommunicera med licensierade psykologer och få den vård de behöver när och var de vill. Med Erica Larson vid rodret kommer Mindler att fortsätta sträva efter att erbjuda den bästa vården för mental hälsa, tillgänglig för alla.

Krim Talia, styrelseledamot och tidigare VD för Mindler, kommenterar utnämningen: “Vi är mycket glada över att välkomna Erica Larson som vår nya VD på Mindler. Hennes djupa kunskaper inom digital vård och imponerande bakgrund inom branschen kommer att vara en tillgång i vår strävan att förbättra och förändra tillgången till vård inom mental hälsa. Vi är övertygade om att Mindler under Ericas ledning kommer att fortsätta utveckla branschen och erbjuda högkvalitativ vård till våra användare.”

Erica Larson uttrycker sin entusiasm över utnämningen: “Jag är oerhört stolt över att få leda Mindler och bidra till att forma framtiden för digital vård inom mental hälsa. Det är en ära att vara en del av ett företag som strävar efter att göra verklig skillnad i människors liv. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Mindlers team och partners för att fortsätta driva innovation och förbättring inom mental hälsa.”

Mindler har en tydlig mission att skapa den bästa vården för mental hälsa, tillgänglig för alla. Företaget strävar också efter att erbjuda jämlik och rättvis vård för mental hälsa i sina marknader, inklusive Sverige, England, Danmark och Nederländerna. Med Erica Larson som VD är Mindler välpositionerat för att förverkliga denna vision och fortsätta vara en ledande aktör inom digital psykologi. Erica kommer att tillträda sin nya roll i september.