Hjälper lokala och multinationella företag satsa globalt

Equinix, det ledande företaget inom digital infrastruktur, har utsett Regina Donato Dahlström till verkställande direktör för Equinix Sverige. Med denna nya roll tar Regina ett stort steg i sin karriär och ansluter sig till Equinix med målet att främja företagets tillväxt och expansion i Sverige.

Regina kommer att spela en central roll i att arbeta tätt tillsammans med både nuvarande och nya kunder samt partners. Hennes fokus kommer att ligga på att stärka Equinix närvaro i Sverige genom att erbjuda lösningar inom digitalisering, digital infrastruktur och globala anslutningar.

Omfattande erfarenhet och djup branschkunskap

Regina Donato Dahlström är ingen nykomling inom telekom- och digitalinfrastruktursektorn. Med mer än 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom branschen, kommer hon senast från GlobalConnect, där hon tjänstgjorde som landschef för Sverige och Finland. Regina har även haft flera ledande roller inom Telia, Skanova och nuvarande Arelion. Utöver detta är hon styrelseordförande i det svenska satellitbolaget Ovzon.

Hennes breda erfarenhet och djupa förståelse för digital infrastruktur positionerar Regina väl för att driva Equinix tillväxtstrategi i Sverige.

Vision för Sveriges digitala framtid

Regina uttrycker stor entusiasm över sin nya roll som Sverigechef på Equinix. Hon betonar betydelsen av Equinix långsiktiga engagemang i Sverige, genom kontinuerliga investeringar i infrastruktur och utvecklingen av nya digitala plattformar. Regina ser Stockholm som en digital hub i absolut världsklass och betonar Norden och Stockholms potentiella roll som en ny centralpunkt för Europa inom digital anslutning.

Stärka global expansion

Judith Gardiner, vice verkställande direktör på Equinix med ansvar för tillväxt och nya marknader, välkomnar Regina till rollen som Sverigechef. Judith framhåller Reginas centrala betydelse i att förstärka både lokala och multinationella företags globala expansionsmöjligheter genom Equinix plattformar. Med sitt fokus, sin energi och sitt engagemang förväntas Regina bli en framträdande röst inom området för digital infrastruktur.

Med Regina Donato Dahlström vid rodret är Equinix väl positionerat för att fortsätta sin tillväxt i Sverige och bidra till landets digitala framtid.