Elon tar ett strategiskt kliv framåt i sin satsning på att utveckla bolagets tjänsteaffär inom IT och telekomlösningar. Som ett led i denna satsning har företaget rekryterat Victor Jannering som ny B2B Sales Services Manager. Jannering, som har en gedigen bakgrund som tidigare VD på Dialect, kommer att spela en central roll i Elons nya strategi.

Fokus på tjänsteaffären inom IT och telekom

Elon fokuserar nu på att stärka och vidareutveckla sin tjänsteaffär kring IT och telekomlösningar. Detta är ett område där företaget ser stor potential för tillväxt och innovation. Genom att rekrytera Victor Jannering hoppas Elon kunna dra nytta av hans erfarenhet och expertis för att driva denna utveckling framåt. En del av Jannerings uppdrag kommer att vara att leda Elons kedja Ringup, som erbjuder IT- och telefonilösningar till företagskunder.

En ledare med gedigen erfarenhet

Victor Jannering kommer senast från Dialect, där han innehaft rollen som VD sedan 2022. Under sin tid på Dialect har han byggt upp en omfattande erfarenhet inom förändringsarbete och tjänsteutveckling, vilket gör honom till en idealisk kandidat för den nya rollen på Elon.

“Victor har en lång erfarenhet inom förändringsarbete i allmänhet och tjänsteaffären i synnerhet,” säger Stefan Lebrot, CEO för Elon Group. “Vi är otroligt glada över att han valt att bli en del av Elons team och jag är övertygad om att han kommer att driva vår affär på ett framgångsrikt sätt.”

Stor potential i digital affärsutveckling

Victor Jannering själv ser fram emot utmaningen och möjligheterna som den nya rollen innebär. “Med den omfattande närvaro och det höga marknadsvärde som Elon besitter ser jag stor potential i en ökad digital affär där tjänster tar större plats än nu,” säger Jannering. “Jag ser det som ett naturligt steg för Elon att utveckla sin produktportfölj med dessa affärsmöjligheter och jag ser fram emot att få vara en del i utvecklingen att ge kunden en mer digital köpupplevelse oavsett produktkategori.”

Jannering kommer att påbörja sitt uppdrag i slutet av juli månad och förväntas snabbt sätta igång med arbetet att förnya och förbättra Elons tjänsteutbud inom IT och telekom.

Framtiden för Elon

Med Victor Jannering ombord ser framtiden ljus ut för Elons satsning på IT och telekom. Företagets beslut att rekrytera en så erfaren och kompetent ledare indikerar en stark vilja att inte bara följa med i utvecklingen, utan också att vara en ledande aktör inom branschen. Det återstår att se hur denna nya strategi kommer att påverka Elons marknadsposition, men med Jannering vid rodret finns det goda skäl att vara optimistisk.