ComRegia och CONVENDUM meddelar idag att de inleder ett strategiskt samarbete om leverans av tekniska tjänster i CONVENDUMs befintliga anläggningar och nyetableringar i Sverige.

CONVENDUM är Sveriges ledande coworking-företag och erbjuder företag premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworking-ytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Bolaget har genom samarbetet tagit coworking ytterligare ett steg till premiumteknik för sina kunder.

ComRegia är en rikstäckande servicepartner inom teleteknik och kommunikation. Vår mångåriga kunskap och erfarenhet har mynnat ut i konceptet ComRegia vilket innebär att alla teknikdelar är samlade under ett och samma tak. Detta gör att vi effektiviserar de tekniska lösningarna och antalet inblandade som ger stora samordningsfördelar och därmed kostnadsbesparingar.

ComRegia levererar design, installation och service inom Nätverk, Trådlösa nätverk, Larm, Passage, Brandlarm, Kameraövervakning, AV Konferensteknik, Mobiltäckning och UPS. Vår tro och starka övertygelse att kunden ska få den lösning som verkligen behövs, på utsatt tid och till offererat pris. Utan överraskningar. Det ger våra kunder en trygghet och ett bekymmersfritt projekt.

”Jag ser fram emot att fördjupa vårt samarbete med CONVENDUM och alla deras fantastiska medarbetare som får alla anläggningar att fungera och levererar en oantastlig service varje dag. Att få leverera ComRegias alla tjänster till CONVENDUMs sexton anläggningar i Sverige och att få hjälpa till med alla nya etableringar som är på gång är ingen liten uppgift, och man kan inte annat än bli stolt över det arbete ComRegias personal presterar varje dag” Säger Patric Jansson VD på ComRegia