Ska med hjälp av AI revolutionera den globala inköpsbranschen

I en värld som ständigt söker effektivisering och innovation inom alla sektorer, står den globala inköpsbranschen inför en potentiellt omvälvande förändring tack vare svenska Find My Factory. Med en kraftfull AI-motor i ryggen siktar detta företag på att omdefiniera hur inköpare världen över hittar sina leverantörer, genom en process som är både snabbare och mer träffsäker än någonsin tidigare.

En revolutionerande lansering

I januari i år gjorde Find My Factory sitt intåg på marknaden som ett verktyg utan tidigare motstycke. Med hjälp av artificiell intelligens kan inköpare från skilda branscher enkelt navigera bland över 8 miljoner leverantörer globalt. Det är en innovation som lovar att spara tid, kostnader och samtidigt öppna upp för nya samarbetsmöjligheter.

En betydande investering

För att accelerera sin tillväxt och möta den höga efterfrågan har bolaget säkrat en finansiering på 8 miljoner kronor. Denna runda leds av ingen mindre än Clas Ohlson-familjen, vilket inte bara understryker förtroendet för Find My Factory utan också markerar en betydande milstolpe för företaget. Pengarna ska användas för att snabbt växa och betjäna den växande kundkretsen, som redan nu inkluderar namnkunniga företag såsom Clas Ohlson själva.

Grunden för framgång

Find My Factory är resultatet av ett nära samarbete mellan Dimitri Haid, barnbarnsbarn till Clas Ohlson och en erfaren entreprenör inom flera sektorer, samt Martin Schneider och David Larsson, båda med gedigen bakgrund inom sina respektive fält. Tillsammans har de skapat en plattform som inte bara löser ett akut behov utan också banar väg för framtida innovationer inom inköpsprocessen.

Teknologin bakom innovationen

Ett av de starkaste korten i Find My Factorys lek är deras tekniska partner, Evolante, under ledning av CTO Simon Wijk Stranius, känd för sina meriter inom servicerobotik och AI. Tillsammans har de utvecklat ett verktyg som inte bara är användarvänligt utan också extremt kraftfullt i sin förmåga att matcha inköpare med de mest relevanta leverantörerna.

Framtiden ser ljus ut

Med den framgångsrika finansieringsrundan och ett växande intresse från marknaden, ser framtiden ljus ut för Find My Factory. Företagets vision om en mer effektiv, transparent och hållbar inköpsprocess ser ut att bli verklighet. Med Clas Ohlson-familjen i ryggen och ett starkt team vid rodret, står Find My Factory väl rustat att revolutionera den globala inköpsbranschen.