Öppettider i Midsommar: Börsen stängd på Midsommarafton den 23 juni – i övrigt öppen som vanligt

Midsommar är en av de mest älskade högtiderna i Sverige och firas traditionellt den fredag som infaller mellan den 19:e och 25:e juni. Det är en tid för att fira sommaren, umgås med nära och kära, och njuta av naturen. Men för dem som är intresserade av finansmarknaden är det också viktigt att veta hur det påverkar börsens öppettider i Midsommar.

Under Midsommarhelgen har Stockholmsbörsen en anpassad tidtabell för att rymma firandet. I enlighet med traditionen är börsen stängd på Midsommarafton, som i år infaller den 23 juni. Detta innebär att handeln inte kommer att äga rum och att marknaden inte kommer att vara tillgänglig för investerare under denna dag.

Men förutom Midsommarafton är börsen öppen som vanligt under Midsommarveckan. Det betyder att du kan handla aktier och andra finansiella instrument som vanligt på de vanliga handelsdagarna. Det är viktigt att notera att öppettiderna för Stockholmsbörsen kan variera beroende på vilken dag det är och om det finns några speciella händelser eller förändringar på marknaden.