Vad är Beijer Ref aktie?

Beijer Ref AB är ett svenskt företag som är specialiserat på att leverera kyl- och klimatprodukter till en mängd olika branscher och kunder runt om i världen. Företaget grundades 1866 och har sitt huvudkontor i Malmö.

Hur har Beijer Ref aktie utvecklats på senare tid?

Beijer Ref-aktien har visat en stark utveckling på senare tid och har stigit med cirka 25% under de senaste 12 månaderna. Den senaste rapporterade omsättningen för 2021 var cirka 13,9 miljarder kronor med en vinst på cirka 1,2 miljarder kronor.

Vad är framtidsutsikterna för Beijer Ref aktie?

Beijer Ref fortsätter att växa och utöka sin globala närvaro genom förvärv och organisk tillväxt. Företaget har också ett fokus på hållbarhet och miljövänliga lösningar, vilket är en växande trend i branschen. På grund av dessa faktorer, tillsammans med den starka finansiella prestandan, ser framtidsutsikterna för Beijer Ref aktie positiva ut.

Hur kan man köpa Beijer Ref aktie?

Beijer Ref aktie kan köpas genom en mäklare eller en onlinehandelsplattform som erbjuder handel med aktier. Det är viktigt att göra nödvändig forskning och konsultera en professionell finansiell rådgivare innan man gör investeringar i aktier.