UPPDATERING: Det går inte heller på onsdagsförmiddagen att handla eller lägga order, på Avanzas hemsida finns följande meddelande “På grund av tekniska problem hos NGM går det inte att lägga order på NGM, detta inkluderar Nordic MTF, SME och Spotlight.”

UPPDATERING: “NGM kommer åter att öppna 11:00. Alla avslut gjorda innan 09:12:03 har blivit makulerade av marknadsplatsen. Det inkluderar Nordic MTF och SME.” står det nu hos Avanza, ingen information avseende Spotlight har gått ut via Avanza.

UPPDATERING: Även Spotlight är handelsstoppad, det framgår av ett meddelande på marknadsplatsens hemsida. Ingen information om när handeln kan återupptas har meddelats. Runt 200 aktier ska vara drabbade av driftsstoppet.

Den nordiska marknadsplatsen NGM har tillfälligt stängt sina dörrar för handel på grund av ett tekniskt fel som ledde till dubbelbokning av avslut under gårdagen. Felsökning pågår för närvarande, och det är ännu oklart när handeln kommer att återupptas. Det framgår av ett meddelande hos nätmäklaren Avanza.