I slutet på förra året lanserades Zensums förmedlingstjänst av bolån. Jämförelsetjänsten har fått positiv respons från såväl kunder som partners, och nu vill Zensum kunna erbjuda ännu fler kunder att jämföra sin bolåneränta. Näst på tur att bli en del av Zensums erbjudande är Bluestep Bank.

Bluestep Bank är en utmanare på bolånemarknaden och ett modernt alternativ för de som av olika anledningar inte kan få ett bolån hos en traditionell bank. Bluestep har funnits sedan 2005 och finns i Sverige, Norge och Finland. Som ledande specialist på bolån har Bluestep Bank sedan starten hjälpt tiotusentals människor att komma in på bostadsmarknaden.

“Det är väldigt positivt för oss på Zensum att ha Bluestep Bank i panelen, då de har ambition att hjälpa fler kunder genom att fokusera på kundens framtida betalningsförmåga istället för enbart betalningshistoriken”, säger Goitom Semere, Bolånechef på Zensum.

”Det var ett naturligt val för oss på Bluestep att ingå ett samarbete med Zensum då de precis som vi har ambitionen att hjälpa fler människor att komma in på bostadsmarknaden. Vi ser fram emot att tillsammans med deras medarbetare få fortsätta bidra till att öka den finansiella inkluderingen genom att ge fler människor möjligheten att få ett bolån”, säger Sarmad Jawady, Chief Commercial Officer på Bluestep Bank.