BokaMera är specialiserade på att hjälpa företag och entreprenörer över hela Sverige bli bokningsbara online. Visma ser en unik möjlighet att utveckla erbjudandet och skapa ytterligare mervärde för kunderna genom förvärvet.

– Vi ser en fantastisk möjlighet att utveckla vårt erbjudande och stor potential i att kunna erbjuda en modern och anpassningsbar lösning för olika typer av bokningar, både för våra befintliga och framtida kunder. Med våra produkter kan småföretagare fokusera på det som är viktigast för dem, att starta, driva och utveckla sina företag säger Charlotte von Sydow, vd Visma Spcs.

Under de senaste åren har BokaMera fokuserat på produktutveckling av plattformen, vilket har resulterat i en modern och teknisk lösning. Under de nästkommande åren kommer sättet personer bokar tider på och integrera med företag att förändras fundamentalt. Vid bokning kommer kunder att förvänta sig individuella valmöjligheter, flertalet alternativ, olika betalningsmöjligheter, tidspåminnelser och detaljer om bokningen.

Idag levereras bokningsplattform till över 6000 företag i en unik mix av branscher. Genom att bli en del av Visma ser båda bolagen stora möjligheter att tillsammans ytterligare öka antalet användare som kan förenkla sin hantering av bokningar för sina verksamheter.

– Vi är väldigt glada över att få ingå i Vismakoncernen och ser fram emot att vidareutveckla och skapa nya lösningar tillsammans med Visma Spcs. Ända sedan starten har vår vision varit att ha en bokningsplattform som sätter användarna i fokus. Plattformen vi erbjuder används av både små och stora organisationer och passar även föreningar. Vi ser fram emot att bli en del av ett starkt varumärke på marknaden, säger Kristian Bendrén, vd BokaMera.