”Vi är glada över att kunna hjälpa Synologen och Gränsbygden att växa sin verksamhet och möjliggöra nya finansieringsalternativ till deras slutkunder. Med Viljas molnbaserade bankslösningar kan vi smidigt skala på vår befintliga plattform och utrullningen gick helt enligt planerna, säger Ulrika Klaar, chef för detaljhandeln.

”Vi är stolta över det fortsatta förtroendet att växa tillsammans med BNP Paribas Personal Finance. Detaljhandelsfinansiering och BNPL-konceptet är en snabbt växande betalningstrend som erbjuder en bättre kundupplevelse och driver nya intäktsströmmar för både butikerna och bankerna” fortsätter Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.

Vilja BNPL möjliggör nya sätt att finansiera produkter och tjänster, inklusive nästa generations prenumerationsbaserade konsumentprodukter. Det är en komplett lösning för kreditgivning, köp samt hantering av partners med full reskontrafunktion – allt i ett system. Den hanterar automatiskt komplexiteten i logistikrelaterad debitering, inklusive returer och försenad frakt, daglig avstämning med uppdragspartner samt nettobetalningar för att minimera transaktionskostnader.