Vendre lanserar Vendre Suite – En kraftfull lösning för digital försäljning

Endast sex månader efter att Vendre blev förvärvade av det nederländska företaget Optimizers, har de nu lanserat sina nya produkter på den svenska marknaden. Vendre Suite är en helt ny paketering som erbjuder flera kraftfulla verktyg och funktioner för att hjälpa företag att optimera, effektivisera och maximera sin digitala försäljning. Med denna satsning hoppas Vendre kunna erbjuda företag i alla storlekar och branscher möjligheten att skapa sömlösa köpupplevelser för sina kunder.

Vendre Suite består av tre olika paket och sex moduler som kan kombineras efter företagens behov. Med moduler som Vendre Integration Hub, Vendre eCommerce, Vendre PIM, Vendre Sales, Vendre CMS och Vendre OMS, kan företagen skapa skräddarsydda lösningar som passar deras specifika krav. Det flexibla systemet gör det enkelt för e-handlare att börja i liten skala och sedan växa och skala upp tillsammans med Vendre. Genom att erbjuda olika nivåer inom varje modul ger Vendre företagen möjlighet att anpassa sin lösning efter sin budget och resurser.

En av de mest spännande nyheterna i Vendre Suite är den helt nya integrationsplattformen med fokus på ERP-integrationer. Detta gör det möjligt för företagen att koppla samman sin e-handelsplattform med sina befintliga system och processer, vilket resulterar i en mer effektiv och sömlös verksamhet. Dessutom lanseras en säljapp och en ny avancerad sökmotor, vilka båda är utformade för att öka användarupplevelsen och underlätta för företagen att nå sina försäljningsmål.

Erik Brandt, Chief Revenue Officer på Vendre, uttrycker sin stolthet över lanseringen av Vendre Suite och poängterar att deras breda produktportfölj ger företagen möjlighet att optimera sin e-handel oavsett vilken nivå de befinner sig på. Genom att samla samtliga verktyg på en och samma plattform underlättar Vendre för sina användare att skapa sömlösa köpupplevelser för sina kunder. Detta sparar tid och minskar behovet av administrativa uppgifter, vilket i sin tur blir kostnadseffektivt för företagen.