Det är det sjunde förvärvet i år och följer två tidigare förvärv av ledande amerikanska Salesforce aktörer – CloudCo och WingsIT. Med detta tillkännagivande fortsätter Valtech att stärka sin position som en global ledare för affärstransformation med den marknadsledande plattformen.

Med den växande inverkan som teknologin har idag inom alla delar av affärer söker sig företag alltmer efter strategiska partners för att vägleda dem i deras digitala transformationsresa. Hängiven med att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för sina kunder och tillkännage Salesforce som en ledare inom detta område, utökar Valtech sin Salesforce-expertis och marknadsledande kapacitet över hela världen.

Att lägga till Appsolutelys prisbelönta specialisering inom Salesforce Sales & Service Cloud, Experience Cloud, B2B Commerce, Platform och AppExchange till befintlig Salesforce Customer 360-expertis stärker Valtechs ytterligare sin position som en ledande strategi-, design- och implementeringspartner.

”Vi har ett starkt partnerskap med Salesforce och vi ser hur fler företag över hela världen förlitar sig på Salesforce-plattformen som en viktig del av deras digitalt drivna affärstransformation. Genom att välkomna Appsolutely lägger vi till starka förmågor som gör det möjligt för oss att förse våra kunder med det globalt starkaste och mest sammanhållna Salesforce-erbjudandet.” Säger Olivier Padiou, CEO, Valtech.

”Det har alltid varit vår ambition att vara bland de bästa och mest pålitliga Salesforce Multi-Cloud-partnerna i Europa. Att bli en del av Valtech är inte bara en enorm accelerator för det målet utan det gör det även möjligt för oss att expandera både våra ambitioner och kapacitet globalt.” Säger Floor Knoups, VD och CCO, Appsolutely.

”Som en del av Valtech ärver vi nu exceptionella strategi-, UX-, design- och datafunktioner vilket kompletterar vårt tjänsteerbjudande. Den relevans vi nu kan föra in i Salesforces ekosystem är oöverträffad.” Säger Jaap Branderhorst, VD och CTO, Appsolutely.

Appsolutely grundades i Utrecht 2016 av Jaap Branderhorst och Floor Knoups. Företaget är erkänt av Salesforce i Nederländerna som en Summit Consulting Partner (högsta nivån) och vinnare av Salesforce Customer Success Award 2021/2022 och Salesforce Connected Ecosystem Award. Som AppExchange App Development-specialist (PDO) spelar de en nyckelroll i att växa Salesforces globala ekosystem och har stöttat digitala transformationer över branscher inklusive tillverkning, grossist- och handelslogistik för varumärken som Top Employers Institute, Brink’s och Hoogwegt Group.

Valtech välkomnar Appsolutely och lägger till över 50 Salesforce-certifierade konsulter och utvecklare med mer än 250 Salesforce-certifieringar.